2 idiotsäkra steg för att hela dig själv och få ditt ex tillbaka

Oavsett hur dåligt ditt hjärta värker efter att du har blivit dumpad, är allt du vill få ditt ex tillbaka. Men, kan du verkar inte desperat i att göra så. Om du verkligen vill att ditt ex tillbaka, måste du förstå och följa några enkla tips som inte gör du verkar som en fylld dåre eller idiot.

Om du vill att ditt ex tillbaka, kan du göra det som ett spel. Om de kort du har spelas rätt, då du kan få vad du vill. Om du vill nå dina mål och dina önskningar, då veta vad man ska göra kan vända borden och i stället för att du tigger dem för en andra chans, kommer de att tigga dig för att andra chans.

tips nummer (1)

Ge honom eller henne utrymme. Din första impuls är att alltid finnas där för ditt ex. Men när du gör detta har de inte möjlighet att sakna dig. Genom att skära av all kontakt, tvingar det dem att leva ett liv utan dig i det. Samma sak gäller för dig. Du kan hitta dig själv lyckligare utan honom eller henne i ditt liv. Smärtan av ensamhet kommer att slå hårt på er båda, men för ditt ex, kommer det tigga frågan “dumpade du verkligen smart sak att göra?”

tips nummer (2)

Titta alltid ditt bästa. Om ditt ex ser dig på ditt bästa, klädd och allt, är chansen att han eller hon kommer att inse att de gjort ett misstag. När du ser ut som om du inte skadar, utnyttjar det någon tvekan om de har om situationen. De saker som ditt ex hittade irriterande, kan de finna oemotståndlig gång. Få kontroll över dina känslor, se din bästa och agera glad när du är offentligt.

Om du bara följer dessa 2 saker, det ökar dina chanser att få ditt ex tillbaka. Och konstigt nog, om du tror på det tillräckligt länge, kanske du börjar känna dig bättre på egen hand i tid. Det innebär att du hjälpa dig själv att bli bättre och över smärtan samt få ditt ex tillbaka.