3 sätt att få din fd flickvän tillbaka för gott

Du vet i ditt hjärta att det är tjejen för dig, men din relation hotas och hänger på en tråd eller, kanske är det redan över. Detta behöver inte vara slutet på en bra sak. Om du förbinder dig till följande tre steg du kan vinna henne tillbaka, och hålla henne.

Ett. Det viktigaste steget är att lyssna till hennes klagomål, hon absolut inte gå bort utan förvarning. Däremot accepterar inte hennes skäl till nominellt värde, du måste gräva djupt för det verkliga problemet.

Om hon säger att du kväver henne, kanske det verkliga problemet är att du är överdrivet svartsjuk. Denna del kan vara smärtsamt, men det enda sättet att vinna henne tillbaka är verklig förändring eller du kommer att vara dömd att upprepa samma ändelse.

2. Andra kommer verbalisera förändras inte vara tillräckliga, måste du visa förändringen. Detta innebär inte automatiskt att köpa henne blommor eller presenter, du behöver en mer uppriktig visning av de ändringar du har gjort.

Om hon ber om mer utrymme, ge henne den tid hon behöver utan att ringa eller skicka sms hon någonsin femton minuter. Om du inte kan lita på att hon kommer när hon säger, då din relation inte kan vara salvageable.

Tre. Slutligen måste du lära dig att värdera din tjej för den hon är utan att försöka förändra henne. Du kan inte låta de exakta skälen du drogs till henne vara undergången för er relation.

Du var attraherad av henne eftersom hon var vacker och hade en sprudlande personlighet. Motstå frestelsen att reagera svartsjukt nu när andra märker hennes skönhet och dras till hennes karisma.

När du tar en ordentlig titt på de centrala problemen i er relation och göra den insats som krävs för att göra den förändring som är i din makt att förändra, så du kan positivt hålla din flicka glad och innehåll. Vem skulle någonsin lämna en man som älskar, truster, och uppskattar henne?