4 nödvändiga tips om rätt sätt att vinna henne igen

Så hade du en strid över något småaktiga sista natten som du nu vill lära dig att vinna henne tillbaka. Vänta, låt mig gissa, fångat din flickvän dig när du har talat med din ex och nu din flickvän inte ens svara på dina telefonsamtal eller text meddelanden innehåll.
Du är nu på viss del av begrundan loopy-ännu-genius idéer om hur du kan vinna tillbaka henne.

Ett. Roses fungerar inte hela tiden.

Det är ett faktum. Ladies har en enkel logik i detta – blommor inte klara upp problem. För dem som inte normalt ge henne blommor, kan det symboliserar helt enkelt att du har utfört något fel.

2. Sorry ensam gör inte en skillnad.

Oavsett hur många instanser du ber om ursäkt, tar det inte bort det faktum att det är något som måste regleras. Förutom att du gör det klart att du inser vad problemet är, kan dina ansträngningar för att vinna henne tillbaka bara visa sig vara fruktlösa.

Försök att vara känslig nog att erkänna det skadar hennes känslor. För alla ni förstår, kan hon återgälda helt enkelt på samma sätt, och informera er att hon gjorde ett misstag, också, och hela partiet annars kommer att gå ordentligt från den tiden.

Tre. Om du ber om förlåtelse men, verkligen menar det.

Många personer har säkert varit ansvariga för detta inte mindre än vid ett tillfälle.

Vi tenderar ibland att göra en ursäkt bara för att få frågor över och uppnåtts med. Sanningen är, medan det finns en chans att kvinnor received’t ta argumentet vidare efter att ha hört en enkel ledsen, det finns fortfarande en möjlighet att historien upprepar sig. Låt oss inse det, ursäkter görs inte med uppriktighet kommer hela tiden har en tendens att skapa identiska problem om och om igen.

4. Förena med tanken på att göra saker bättre senare tid.

Du trycker bara ett järn en gång när du vet att det inte är varmt. I alla andra fall, vågar du inte röra det, särskilt om du har blivit bränd tidigare.

Den identiska gäller med ett förhållande.

Om du visar en indikation på att vilja din relation att komma ur en ond cirkel, skulle du möjligen tänka på andra metoder för att vinna henne tillbaka.

Även om det kan vara svårt att ta det första steget i lönsamma din tjej tillbaka, vad som krävs är hur ärlig och kritisk du är på att göra frågor arbetsfördelningen mellan 2 av er.