5 enkla sätt på hur du får din fd flickvän tillbaka

Nästan alla har upplevt en bryta upp. De flesta av de gånger, vi lär oss att gå vidare, men det finns fortfarande de som fortfarande undrar vad kunde ha varit om de fortfarande med sin fd flickvän. Detta gör då du undrar vad du kunde ha gjort annorlunda.
Här är fem enkla sätt på hur du får din fd flickvän tillbaka:
Upprätta kommunikation. Du kan börja med att ringa henne eller skicka henne ett enkelt textmeddelande frågar hur hon gör. Låt henne veta att du fortfarande finns och att du fortfarande tänker på henne. Ta av från detta, låt din fd flickvän vet att du fortfarande är intresserad av henne. Men aldrig överdriva. Börja med att vara vänner igen med ditt ex.
Gör ditt bästa för att inte ses med andra tjejer. Detta är ett big no no för pojkar som försöker vinna sin ex tillbaka. Du vill inte din fd flickvän att tro att du spelar runt. Få henne att känna att hon är den enda du vill ha i ditt liv.
Glöm inte att behandla henne som en kunglighet. Om det finns en sak tjejer älskar är att det är känslan av att vara bortskämd, omhändertagen och älskad. Bara för att du brukade ha något romantiskt betyder inte att dina ansträngningar bör vara mindre. När du är i uppvakta scenen igen, försök att vara sötare än du brukade. Utöva mer ansträngning för att känna att du verkligen vill ha henne tillbaka.
Gör klart för henne att du vill ha henne tillbaka. Osäkerhet är något du bör undvika. Om du vill ha tillbaka henne, göra det känt för henne. Betona den punkt genom att ge henne särskild uppmärksamhet, ge henne presenter och andra saker hon skulle uppskatta.
Se till att du verkligen vill ha henne tillbaka. Gör inte något av ovanstående om du inte är säker på om dina känslor för henne och vad du vill ska hända med din relation eftersom du kommer att slösa bort din (och hennes) tid. Värre kan det sluta illa henne Fråga dig själv en gång, två gånger eller tills du är riktigt säker på att ha henne tillbaka i ditt liv är vad du verkligen vill.