5 enkla steg för att få ex flickvän tillbaka

Om du nyligen blivit dumpad, tänker du förmodligen på de sätt som du kan få ditt ex flickvän tillbaka. Ni tror säkert att duscha henne med alla typer av tillgivenhet och gå om det utan en plan är bäst. Men det är inte sant, och kan göra mer skada än nytta. Om du behöver lite hjälp, här är fem steg som hjälper dig låta ditt ex veta att hon fortfarande är i dina tankar och chansen att få din fd flickvän tillbaka.

Först, spela lite svårt att få. Inte för mycket eftersom kommunikation, om någon, bör vara kort och koncist. Men låt henne veta att du bryr dig om henne och vill stanna i hennes liv. Om du spelar för svårt att få, då du förstöra dina chanser att få din fd flickvän tillbaka. Hon ska dra längre bort från dig att göra så.

Andra, hålla kontakten via e-post. Nästan alla har e-post i dessa dagar. När du hittar ett vardagligt sätt att prata med henne, det gör kommunicera med henne mycket lättare. Du behöver inte gå in i en lång harang heller. Du kan enkelt skriva, “Hej, hur är sak händer?” Detta är inte tid att skriva saftig poesi och översvämma hennes e-post med det.

Tredje, är nu inte tid att gå samman med en annan kvinna. Det är inte att säga att du kan titta runt och se vem som är där ute, men om du verkligen vill få din fd flickvän tillbaka för att vara med dig, inte får alltför seriöst om en annan kvinna.

Fjärde, är det viktigt att behandla din fd flickvän som en drottning. Ett av de bästa sätten att göra detta är att komma ihåg dem alla viktiga datum som årsdagar och födelsedagar. Om du kan, skicka henne ett kort för hennes födelsedag. Låt henne veta att du tänkt på henne på hennes dag. Detta kan smälta varje kvinnas hjärta.

Femte, när du börjar ringa henne, gör det med försiktighet. Inte alltid gör det men säkert ringa henne för att låta henne veta att du tänker på henne. Fråga henne hur hon har varit och vad hon har haft för sig. Låt henne veta några saker på din sida så det inte är en enkelriktad konversation. Du vill inte att hon tänker som du faktiskt döljer något. Ganska snart dessa små chattar kommer att få henne att tro att du så ofta du tänker på henne.

Det finns inte något entydigt sätt att komma tillbaka och vinna din fd flickvän hjärta. Du måste bara mäta hur hon reagerar på dina framsteg och gå därifrån. Du vill absolut hålla kontakt, men begränsa det så att du inte skrämmer henne med dina framsteg.