5 saker att hjälpa läka din hjärtesorg

Livet kan tyckas olidlig när du, Aore plötsligt ensam efter ett förhållande tar slut. Du har problem att göra enkla beslut. Du don? T känns som att få upp eftersom det, AOS för mycket av en börda. Det finns ingen anledning att göra ditt liv sluta bara för att förhållandet upphörde. Du måste hitta sätt att läka din hjärtesorg kanske få ditt ex tillbaka i tiden.

Det finns fem saker att tänka efter ett uppbrott har inträffat.

Först, inte någonsin låta ont av uppbrottet hålla dig från att leva ditt liv. Efter ett uppbrott har hänt, är det bästa du kan göra agera som det spelar, AOT bry dig. Håll dig stark och bekämpa de känslor av depression. Det, aos dags att visa dig själv (och din ex också) att du fortfarande kan få en bra tid utan dem i ditt liv. Få tillsammans med några vänner som bryr sig om dig. Ut med dem till en social klubb där personer du känner umgås.

Det andra, inte så att negativa uttag för att bedöva din sorg eller smärta. Medan droger och alkohol kan göra underverk för att bli av med smärtan i ett par timmar, kan de lossna även tungan. Du kanske inte inser det förrän nästa morgon som du, Äôve gjort en övernattare samtal till ditt ex. Du kanske tycker att berätta ditt ex att du alltid kommer att älska honom / / henne och ingen kommer att älska honom / henne mer än du är en bra sak, men det, aos inte. Du stöter desperat och behövande. För att inte nämna, sluddrigt ord eller hur? T mycket attraktiv. Du vill inte skämma ut dig själv.

Tredje, sluta prata med ditt ex. Hur länge? Prova en månad. Denna månad lång period tjänar bra för tre ändamål. Först, kan du bota din hjärtesorg när du don? T ser dem hela tiden. Det andra, kan du arbeta på att återuppbygga din självkänsla och självförtroende. Tredje, gör du ditt ex saknar dig.

Fjärde, komma med någon form av plan som du tänker följa upp med. När du arbetar med frågor om hjärtat, är detta den sista delen av din kropp som ska leda dig. Istället lyssna på ditt sinne och låt den guida dig.

Femte, komma till insikt om att inte alla relationer var tänkt att vara. Detta innebär att du kan behöva flytta på om du vill eller inte. Ändå är acceptans av denna möjlighet avgörande för din mentala och emotionella hälsa.

Dessa fem punkter är bara grunderna som kan leda dig på rätt väg för att återhämta sig från den sorg du känner inuti. Allt du behöver komma ihåg är att genom att använda dem, kan du läka från din sorg och få ditt ex tillbaka om detta verkligen är vad du önskar.