6 kontrollampa tecken att veta att han är redo för äktenskap

Ni har dejtat en man ganska länge nu, och du skulle vilja veta hans verkliga avsikter. Är det möjligt att avgöra när han är äntligen redo att ta bröllops löften?

Det finns faktiskt ett antal kännetecken som visar att han verkligen har nått en sådan punkt. Du behöver inte vänta i ovisshet tills han slutligen ber dig att gifta sig med honom. Detta är mycket viktigt när man betänker att män som är riktigt seriösa och stabila inte stressa med sina förslag. Du bör därför veta hur man läser skyltarna. Låt oss dela några viktiga tips.

Ett. Han introducerar slutligen du till hans nära bekanta, däribland medlemmar av hans familj.

En man kommer knappast göra sådana introduktioner när han bara flirta runt med dig. Detta steg innebär att han är beredd att göra djupare åtaganden med dig. Det är något som annars kan sätta honom i en knipa, och han vet det. Detta är alltså en ganska bra indikator på om hans avsikter med du leds.

2. Förutom att introducera dig till sina egna familjemedlemmar, kan han också ta initiativ till att delta i vissa av dina egna familjen händelser. Han kommer att umgås med din familj. Detta är troligtvis hans sätt att försöka vinna acceptans av dina familjemedlemmar.

Tre. Han involverar dig i några av hans viktiga beslut. Till exempel när han planerar stora turnéer med dig, eller tar dig när han går för att köpa en tillgång, är han införlivar redan dig in i hans framtid. Han kan till och med tala om upprättande av ett kompanjonskap.

4. Inte alla män tänker på barnen när de planerar att gifta sig. Men det finns vissa män som kommer att börja tala om barn, och detta är ännu ett viktigt tecken på att han är äntligen redo att gifta sig. Han kan be din åsikt om barn, eller han kan vädra sitt eget intresse av att ha barn, eller han kanske till och med säga att du skulle vara en bra mamma.

Fem. När han börjar besöka smycken butik med dig, kan han faktiskt förbereder sig för ett bröllop. Kanske han är shopping för en förlovningsring.

6. När han börjar njuta mer av ditt företag än hans tidigare bekanta, är detta en annan indikator som han förbereder sig för att slå sig ner. Förutom att spendera mer tid med dig, kan han helst umgås med andra par.

När du ser dessa tecken, bör du veta att din man är äntligen redo att slå sig ner i äktenskapet.