7 sätt att laga ett brustet hjärta fast_

Oavsett hur en bryta upp inträffar hantera nedgången ut är något som kan orsaka intensiv smärta under överskådlig framtid. Låt oss undersöka de 7 snabbaste sätten att laga ett brustet hjärta – snabbt!

Ett. Dela dina känslor.
Avluftning dina känslor har en omedelbar känsla av lättnad. Din bästa vän eller snävaste familjemedlem är din största bundsförvant när du behöver en hand att plocka upp bitarna efter en bruten relation.

2. Bestäm vad som är bra för dig.
Gör goda dagliga beslut som gör att du känner rättfärdig än deprimerad. Tänka två gånger om att gå på en Bender och dränka dina sorger. Det finns inget säkrare sätt att ytterligare förbättra dina sorger än genom att vakna upp nästa morgon att göra med en hänga över och ett brustet hjärta. Dricka eller ta droger för att döva smärtan är inte rätt väg att återhämta sig från ett brustet hjärta. Börja ditt nya liv idag, alkohol kommer bara fördröja ditt tillfrisknande.

Tre. får fysisk.
Äta bra och motionera regelbundet är ett smart drag att uppmuntra en endorfin rush och känslor av upprymdhet. Håll din styrka upp och alltid sträva efter att känna sig pigga och friska. Detta är en utmärkt sinnesstämning för att vara i och kommer att öka din självsäkerhet.

4. rebound?
Efter en månad eller två, förhoppningsvis, kommer du att vakna upp varje morgon förverkliga hela världen vid dina fötter och att möjligheterna är oändliga. Börja programmera din hjärna att tro att du är attraktiv för det motsatta könet. Kommer ut ur en långsiktig relation, är det lätt att tappa kontakten med singlar scenen. Dating webbplatser är fulla av singlar, många som är i samma skede av singledom som du och kan relatera till var du befinner dig på. Så efter att du har haft en viss återhämtning tid och livet börjar se lite ljusare, kolla in en av de populära dating webbplatser och börja mingla!

Fem. Ta tillbaka din bortglömda fritidsintressen.
Saker som gör oss lyckliga ofta glöms bort när vi blir delaktiga i en långsiktig relation. Att få tillbaka en del av vad som kan ha försvunnit är absolut nödvändigt för att återupptäcka din gamla själv och självständighet.

6. Håll din kropp och själ upptagen.
Att hålla dig på språng kommer att hålla dig upptagen så du inte bo om ditt ex. Håll motiverade att hålla sig friska genom att planera din rutin. Ta dig tid att delta på gym, träffa vänner och umgås med de människor som älskar dig villkorslöst – din familj.

7. Tiden är knapp.
Det kommer inte att kännas som det i början när dina sår är rå, men alla sår häl gradvis med tiden. Alla relationer expert kommer överens om att så småningom kommer du att lära dig att leva och älska igen.

Genom att stanna fokuserad och stark under de tuffa tider, kommer detta att sätta dig i fin form för en snabb återhämtning!