7 viktiga steg i att få ditt ex tillbaka

Kvinnor som har brutit upp med sin pojke vänner har varit kända för att försöka väldigt många konstiga saker i deras ansträngningar att uppvakta dem tillbaka. Men, om du är intresserad av att få ditt ex tillbaka, behöver du inte använda trial and error, så du kan sluta göra mer skada än nytta. De saker som nämns här kommer att hjälpa dig att få ett kraftfullt strömlinjeformad strategi som är skyldig att ge positiva resultat.

1) vara stark

Du måste visa din styrka att ditt ex pojkvän – inte genom att slå honom! Du bör visa den typ av inre styrka du besitter. Män är inte imponerad av svaga kvinnor som har tydliga tecken på sårbarhet.

2) vara ärlig

Som ordspråket säger, är ärlighet den bästa politiken. Ändå många par inte utövar det i sina relationer. Det är inte att de nödvändigtvis har någon onda avsikter. Kanske du kan använda en viss oärlighet i ett försök att skydda din partner från en del smärta. Tyvärr tenderar detta att leda till ännu större smärta senare. Det är bättre att skada din partners känslor för en kort period i stället för att skapa mer permanenta skador med tiden. Ditt ex är skyldig att respektera dig när du är ärlig även med smärtsamma frågor.

Du bör inte försöka att dölja din sanna känslor. Till exempel bör du inte berätta ditt ex att du önskar honom en god framtid i din frånvaro om detta är inte riktigt sant.

3) Uppvisa en känsla av stolthet

Låt inte din break-up slita dig ifrån varandra. Ditt ex kommer att ta notis när du inte bryta ner i ett anfall av känslor, vilket ofta leder till misstag.

4) vara envisa

Om du är övertygad om att ditt ex är verkligen den man du vill ha i ditt liv, ska du inte ge upp på honom. Även om du kommer att behöva lite tid isär precis efter din break-up, bör du göra honom medveten om att du fortfarande värdesätter honom.

Det sätt du gör detta har stor betydelse. Att vara någon form av en stalker är bunden att slå tillbaka.

5) Bered en bra plan

Människor har uppnått saker som förmodades vara omöjligt i olika områden genom att ha bra planer. Detsamma gäller relationer. Du måste fastställa en mycket detaljerad plan för hur du tänker komma tillbaka ditt ex.

6) ha tålamod

När du har gjort slut med ditt ex, bör du inte förvänta dig någon slags magisk switch som tar dig tillbaka tillsammans i ett kick. Precis som en break-up inte händer på ett ögonblick, bör du inte förvänta dig omedelbar försoning. Du bör utöva tålamod även när du utför din plan. Se lämplig tidpunkt för att undvika att stöka upp saker.

7) vara snäll

Vänlighet är en mycket kraftfull kvalitet som kan mjuka upp även mycket hårda människor. Du ska vara snäll mot alla dem du kommer i kontakt med. Oroa dig inte, ditt ex är skyldig att höra om det.