affär återhämtning – arbetar genom den inre oron

En affär är en mycket svår sak att möta och att komma över. Det verkar som om inte en dag går när man inte tänker på det. Även om du och din make har arbetat hårt för att återuppbygga ditt äktenskap, de smärtsamma minnena från det mörka kapitlet i ditt äktenskap spökar fortfarande du ständigt. Efter affären, kan återhämtningen från den inre oron som du känner är en långsam och smärtsam process, men du kan lära dig effektiva coping tekniker som hjälper dig att hitta inre frid du förtjänar.

Lärande som din make har haft en affär är förödande nog, men tillsammans med upptäckten, har några mycket starka och negativa känslor skapats i ditt sinne. Dessa minnen eller bilder kan utlösas av dofter, sevärdheter eller mönster som har fästs på något sätt till affären. Dessa minnen kommer ofta kommer fram precis när du om du hade kommit över dem.

Efter en affär, innebär återvinning lagning vad bröts och rör sig framåt med en annan outlook. Just nu dessa mörka minnen spelar repriser i huvudet och hotar ditt förnuft. Men du kan slå tillbaka. Det första du behöver göra är att acceptera det du inte kan förändra. Så smärtsamt som det är, gjorde affären hända och är nu i det förflutna.

Att lära sig att handskas med din inre oro kommer att ge dig den frid som du så desperat förtjänar. En sak du kan göra är att välja att låta minnet att komma in i ditt sinne, eftersom det kommer att komma ändå. Sedan analyserar din reaktion – det är, vad du känner om minnet.

Vigsel tar vårda, äktenskap slits sönder av en affär tar ännu mer vårdande. Lidande genom negativa bilder, tankar och spöka minnen kan orsaka mycket lidande under de kommande åren om du inte redan nu vidta åtgärder för att lära sig hur man handskas med dem. Du kan behöva professionell hjälp affären återhämtning och stöd för att få igenom denna mörka och dystra period och att äntligen få dessa störande minnen bakom dig en gång för alla.