Alla hjärtans dag i tropikerna hemligheter till romantik på Sanibel

Alla hjärtans dag eller St Alla hjärtans dag är en högtid som firas den 14 februari av många människor över hela världen. I väst är det den traditionella dag som älskare uttrycka sin kärlek till varandra genom att skicka alla hjärtans kort, presentera blommor, eller erbjuda choklad. Semestern är uppkallad efter två bland de många tidiga kristna martyrerna heter Valentine. Dagen blev i samband med romantisk kärlek i kretsen av Geoffrey Chaucer i midldle åldrar då den tradition av höviska kärlek blomstrade.

Hur kan man fira denna härliga semester på en tropisk ö? Romantisk uttryck är över så att du knappt behöver prova! Börja med att ta en lång promenad längs stranden barfota i gryningen.

Bygg ett sandslott tillsammans vid vattnet.

Återvända hem och göra en kopp örtte sötad med honung och vispad med lite mjölk.

Har frukost på Amys café hyr sedan en tandemcykel till tour ön. Stanna vid Wilford och Lee eller Pandoras ask och köpa några vackra ön charm för varandra att ta hem.

Ta ett svalkande dopp i poolen och sedan använda doftande solskyddsmedel till varandra på ett kärleksfullt sätt. Torka av och läsa poesi till varandra under en svajande palmer.
Njut av en middagslur med en flaska champagne och några sötsaker från The Cheese Nook vid sängkanten.
Segla ut på en kryssning i solnedgången och musik av Danny Morgan. Återgå till land och äta middag på Gulf Front Thistle Lodge.

Hyr en romantisk film från Video Scene och ta den tillbaka till din lägenhet med dig. Men först köra ut till Captiva att titta på månen över vattnet och har en sängfösare på vatten framsidan Green Flash.
Titta på din video i mörkret med ljus som din enda ljuskälla.

Sanibel är den perfekta platsen för Alla hjärtans dag eller någon semester!