andra chans med fd flickvän – hur man gör henne ge dig en ny chans på Love_

Det låter mer som en dröm än något annat. Att kunna få en andra chans med ditt ex-flickvän. Efter allt, har du redan provat allt du kan tänka dig, och ändå har du inte kunnat få henne att spricka och ge dig en andra chans. Är det något som du har missat?

Här är några tips som kan hjälpa dig att få henne att ge dig en andra chans på kärlek:

Ett. Visa henne att du inte är samma kille, men en bättre nu. Självklart, om du ska gå den vägen, måste du verkligen bli en bättre version av dig själv. Så, nu du undrar, hur gör jag detta? Det är enkelt egentligen. Markera dina bästa egenskaper och jobba på att bli av de negativa.

2. Försök inte att vara hennes vän. Om du kommer att få en andra chans på kärlek med din fd flickvän, då du inte vill vara fast i vän-zonen med henne, gör du? Tja, det är därför man försöker vara vän med ett ex, även om det låter trevligt, kan vara om det värsta du kan göra.

Tre. Gå tillbaka till agera på det sätt som du gjorde när du först träffade henne. Ni vet, tillbaka när du använde för att flirta med henne och du inte försöka få henne att känna skuld över något? Det är precis vad hon behöver se från dig om du kommer att kunna få henne att ge dig en ny chans på kärlek. Din fd flickvän inte vill vara skuld trippade in i något, vill hon en kille som hon kan ha en bra tid med.

4. Använd hemligheter kvinnlig attraktion att få henne tillbaka. Det låter ganska mystiskt, inte det? Tja, hemligheter kvinnlig attraktion är egentligen bara de saker som gör en attraktion kvinna känsla för en kille utan henne ens tänka två gånger om det. De är de små saker som verkar göra henne få alla sår upp, och det är vad du behöver för att trigga i din fd flickvän.