är det ensamhet eller ditt ex saknar du

När du blir kär och du är ständigt med din kamrat och det plötsligt slutar, bounce-back att vara singel är inte så lätt som hoppet att bli ett par. Man vänjer sig att ha din följeslagare i bilen med dig. Du vänja sig vid att ha telefonen i handen nästan varje natt som du texten varandra god natt och sov gott och att du är upphetsad att se dem nästa morgon. Så när du kommer till den punkten att du inte längre kan ha allt detta, när din kamrat avbryter din relation, är det du saknar egentligen? Saknar du din kamrat eller sällskap någon?

Visst, du kommer att bli förtvivlad och känner sig ensamma, men när du får över det hindret och kan gå vidare, är det hål i bröstet en saknad bit av ditt liv eller är du bara saknade att ha någon där?

Ett ex kan ha en betydande inverkan på ditt liv, du ser livet i ett annat perspektiv, och under din relation, kan ni två har blivit så nära att du bryr dig om varandra oerhört, emellertid, omtänksam och kärleksfull är olika så när det kommer till den punkt att ditt ex bryter saker med dig och du bara förkrossad tänk på hur du skulle känna på vägen.

Vad händer om du inser att du inte skulle ta ditt ex tillbaka när det kom till kritan? Det är inte illa. Det innebär att du har kommit till rätta med dina känslor och att kanske du är redo att gå vidare. Tänk dig att du kan se in i framtiden och vet att i tid ditt ex definitivt skulle komma tillbaka till dig – spännande tanke, är inte det? Nå, låt oss ta det långt perspektiv och fokusera på en punkt inte så långt på vägen där du ser en annan person som intriger dig och du ser att om du försökt, är du garanterad att koppla upp med den personen. Dock är den personen på en annan väg som precis börjat att punga ut i framtiden du såg tidigare. Vad skulle du välja?

Beroende på svaret på det är svaret på dina frågor om du missar ditt ex eller om du bara missar sällskap ditt ex förde dig.