är detta uppbrott verklig eller inte hur vet du sanningen om ditt ex

Du är världens ena stunden och i nästa är du ingenting. Är det verkligen möjligt? Bara igår du pratade om hur du och din pojkvän skulle vara tillsammans för evigt eftersom du visste att du älskade varandra och sedan dag han plötsligt bryter det ut, säger kanske du bara ska vara vänner.

Han är förvirrad. Det är det mest troliga svaret på frågan du frågar. Han förmodligen inte vet vad han känner så det är ingen idé att du frågar honom. Men det finns ett sätt för dig att räkna ut sina känslor genom att föreställa sig en “skala av känslor.” Du kan räkna ut vad han känner av hur han reagerar på dig efter uppbrottet.

Har han ringt dig mycket? Skickar en massa textmeddelanden? Har han gått ut ur hans sätt att stöta på dig på gatan bara för att säga hej och se hur du ska göra? Om du svarat “nej” på alla dessa frågor, är det troligt att han verkligen har förlorat gnistan av intresse för dig och är bara likgiltig. Om du svarat “Ja” på någon eller alla av dessa frågor, är det troligt att han fortfarande är i dig, han kanske bara inte vet hur man ska gå om att förstå sina känslor.

Ja, förvirrar han dig med sina handlingar eftersom han fortfarande behandlar dig som sin flickvän mer än ett ex. Nej, han är inte grym eller försöker tortera dig. Ha tålamod med honom. Kanske, efter gång när han är tillbaka till att vara mer normalt än inte, bör du ta det första steget och be honom att äta lunch och prata med honom. Kommunikation är viktigt. Låt honom veta var du står och att han bara kan komma runt att se var han står.