Är han en keeper hemligheter avslöjas

I dagens samhälle verkar det acceptabelt att ha tillfälligt sex, men om du verkligen har känslor för någon och du ifrågasätter huruvida han är en keeper, kan detta vara ett stort misstag. Det är allmänt känt att män är mer motiverade av vad de ser, och kvinnor är mer motiverade av vad de känner. När en kvinna blir intim med en man, blir hennes känslor inblandat.

När du först träffa en kille, är du fångas upp i spänning och spänningen i det hela och din dom blir dystra. Tänk på att hans nivå av intresse för dig kanske eller kanske inte sista och du måste ge honom tillräckligt med tid för att bevisa sig själv till dig, för att undvika att bli sårad. Du får se om han bryr sig tillräckligt om du inte skada dig, och du måste kunna lita på honom. Du måste tillåta tillräckligt med tid för att se om ni två är kompatibla i det långa loppet. Då kommer du att veta om han är en keeper.

Tills han har haft tid att börja ha känslor för dig, sex med honom är bara sex. Män får sex, medan kvinnorna ger det, smarta kvinnor inser detta.

Att skjuta kön håller huvudet klart. När du blir sexuellt för tidigt, sätta dig all din energi mot ditt sexliv, och du har inte gett dig tillräckligt med tid för att se hur relationen kommer att utvecklas. Det innebär också att du kommer för fort. Om du skjuter upp sex, kommer du att kunna se om han är en keeper.

Om du engagera sig i kön för tidigt, kommer du glömma det som inte fungerar eftersom din dom har fördunklat eftersom du är känslomässigt involverad med honom.

Att skjuta kön betyder inte att du avvisa honom eller kön, det betyder dock att du väljer att värdera dig själv, och vill låta relationen växa på en högre känslomässig nivå. Ansluta med en annan person först på en känslomässig nivå snarare än den fysiska nivån bygger en mer robust stiftelse. Smarta kvinnor obligation med en man känslomässigt, innan man tillåter en sexuell förbindelse att växa.

Mannen som är intresserade av att du inte vill rusa in i kön, kommer han vill träffa dig för en stund och se var förhållandet går. Om du vill veta om han är en keeper, säga nej till sex. Mannen som är intresserade respekterar dig och gillar dig för vem du är, och relationen med honom är värt att ta en titt på.