är någon som är vilseledande

Vi fick ett telefonsamtal från en vän förra veckan. Ett par som vi har känt ganska länge, Jerry och Elaine. Jerry var mer Rich vän, och Elaine var “hustru”. Tja, heter Jerry låter väldigt störd. Vi hade inte hört från dem i flera månader. Han frågade om vi kunde låta honom sova över sedan Elaine bara sparkade honom ut ur deras hus. Vi berättade för honom ja, kom igen över och vi kunde prata.

Jerry sa att han har långa arbetsdagar eftersom hans jobb är i hög efterfrågan. De senaste månaderna har Elaine har agerat slags stand fiskellerskaldjur mot honom, och bara mycket negativ. Han har verkligen en smygande misstanke om att hon var otrogen mot honom eftersom hon också skulle bara lämna i timmar åt gången. Nu vet vi alla att hon haft med sin tid när hon var ute och shoppade, men hon lämnade huset när de flesta av hennes favorit butiker stängdes redan. Vi sa till honom att han borde ha låtit oss veta, vi skulle har rått honom att använda en av våra fiffiga apparater. De är i en klibbig situation nu eftersom det finns ett hem och barn inblandade. Om han hade bevis, skulle det göra stor skillnad när han bara kör med misstänksamhet.

En digital diktafon skulle har varit perfekt eftersom hon hade lämnat huset så ofta! Allt han behövde göra var att lämna den i hennes bil, kanske under hennes stol. Det skulle spela för antingen 144, 288 eller 576 timmar beroende på vilken han använde, det finns tre olika modeller att välja mellan. Han skulle ha varit skyldig att ha något fångas på det! Du kan även spela in telefonsamtal med den medföljande telefon inspelning kit! Den digitala diktafonen spelar automatiskt när den plockar upp ljudet!

Jerry stannade bara över vårt hus som en natt. Han hade en annan vän som han bodde med en lite längre tills han hittade en lägenhet av hans eget. Vi hörde slutligen från honom tidigare idag och han sa att hon ens erkände för honom att hon var otrogen efter allt! Det är där den digitala diktafonen skulle kommit väl till pass igen!

Tja, vi lär oss av våra och andras misstag. Om du har någon lömsk misstanke i ditt liv, nu kan du bli lite klokare!

yours i säkerhet,

regina jacques