arbeta med sig själv först för att vinna tillbaka ditt ex

När en relation går upp, är det oftast ensidig, lämnar en person med låg självkänsla och skakat deras förtroende. Ju längre relation har varit, desto mer skakat de kan bli. Men om ditt mål är att vinna tillbaka ditt ex, måste du samla dina krafter och sätta ditt självförtroende tillbaka tillsammans. Om du inte gör det, kommer chanserna att du får ditt ex tillbaka vara mycket svårare.

Innan du gör något annat, har en ingen kontakt regel för en månad. En månad är lång nog för att få dig samman med små chanser att han eller hon flyttar på. Ingen kontakt betyder bara att … ingen kontakt, ingen e-post, ingen text messaging, ingen besöker och inga telefonsamtal av någon sort. Denna månad är borta bra för en mängd olika skäl, men om ditt mål är att vinna tillbaka ditt ex, kan det vara mycket enklare med den här gången borta.

Nu när du startade denna ingen kontakt månad, vad ska du göra? Om du vill bygga ditt självförtroende tillbaka, umgås med vänner och gå ut i dating världen.

Vänner och familj är bra när du vill bygga din självbild. De familjemedlemmar och de vänner som du litar på och lita på och vem bryr sig om du ska vara glad över att spendera tid med dig. Vad kan läka ett brustet hjärta? Tillbringa tid med dem som förstår, kärlek och omsorg om dig. Försök att vara runt så många av dessa människor som du kan vara. Men var inte en börda för dem eftersom de har sina egna problem i sina liv.

Gå med vänner till en stor dag webbplats. Ingenting känns mer önskade än att få uppmärksamhet från ensamstående män och kvinnor som du ser under dessa platser. Har du komma in i en relation? Inte alls. Allt du behöver är en bra tid med gott sällskap. Om du vill ha ett seriöst förhållande (vilket innebär att du är redo att gå vidare utan ditt ex) då allt mer makt till dig.

Det kan tyckas självförklarande och uppenbart att dessa två idéer är bra att komma tillbaka till din “normala” själv. Du vill vara den lyckliga person som du en gång var, eller hur? Genom att göra dessa saker, kan du göra just det. Om ditt mål är att vinna tillbaka ditt ex, kan du göra det med ett öppet hjärta och öppet sinne. Gå vidare och kontakta honom eller henne igen.