att gottgöra hur observation är nyckeln till att få ditt ex tillbaka

Om du någonsin har blivit dumpad, du vet hur illa det kan vara att göra det genom dagen, än mindre en timme. Men du får förbi smärta och depression och vill gottgöra med ditt ex. Men hur vet du om de vill göra samma sak med dig? Finns det något enkelt sätt att ta reda på utan bara ren fråga dem?

Du verkligen behöver inte göra något som extrem att ta reda på om de fortfarande vill ha dig tillbaka också. Det är ganska enkelt att ta reda på detta välbehövliga svar. Hur kan du göra det här? Titta på honom eller henne och se hur de reagerar på dig. Försöker de att tala med dig när de får en chans trots att förhållandet är över? Observation är nyckeln i att få det svar du behöver.

Till exempel verkar det som ditt ex har en knack för att ringa dig tillbaka när du lämnar honom eller hennes meddelanden? Om de inte tar någon ansträngning från deras sida för att returnera dina samtal, är chansen att de inte känner till dig som de en gång gjorde och vill gå vidare utan dig i deras liv. Tänk på att det inte är en total förlust. Vissa relationer har fungerat även om så var fallet. Det betydde bara fritt behövde mer tid för att ta itu med sina känslor.

Men om det verkar ditt ex är vänliga och vill hålla kontakt med dig, har du ett vinnande skott av att gottgöra med ditt ex. Om det verkar ditt ex gör allt kontakten, då betyder det att han / hon har inte slutat tänka på dig, bryr sig om dig och undrar om han / hon gjorde rätt beslut att bryta upp med dig. Det kan betyda att de har en svår tid att låta dig gå trots att de är den de gjorde slut med dig.