Barn ska få dig att stå vid din fusk man

Även om det kommer säkert att bli mycket smärtsamt att stå vid din otrogen man, åtminstone under de första dagarna av upptäckten, kan detta vara det bästa man kan göra på grund av många faktorer. En av saker som du bör tänka på är oskiljaktiga band mellan er i form av barn. Redan från början, bör du ha dina mål klara i ditt sinne. Till exempel är barn din enda anledning till att hålla i förhållandet?

Om så är fallet, då det inte kan mycket väl vara den bästa lösningen. Varför?

Ett. Barn är oftast mer insiktsfulla än föräldrarna tar, vilket innebär att de lätt kommer att märka att saker och ting är inte riktigt som de borde vara.

2. Barnen kommer bara att vara bra när det finns ett överflöd av kärlek i hemmet. De kan påverkas mer när de bor hos föräldrar som knappast kan kommunicera, eller som håller slåss om de minsta provokationer.

Tre. Om du är ständigt i sorg, är det knappast troligt att du verkligen kommer att hjälpa barnen. Barnen kommer också att lida i processen.

4. Att tolerera ett äktenskap för barnens skull kommer att ge en mycket dålig bild till barnen. Du kommer inte att ge dem ett bra exempel, som uppmuntrar dem att leva i en atmosfär av kärlek.

Men, menar dessa punkter inte att du inte ska försöka arbeta saker när man har barn. Vad som är viktigt är att du måste ha något mer än bara barnens skull att stå vid din otrogen man. En av de viktigaste faktorerna är om det fortfarande finns någon kärlek mellan er två. Dessutom, här är några skäl som bör uppmuntra dig att laga din relation.

Ett. Hur lätt är det att gå vidare med ditt eget liv om du skulle avsluta förhållandet? Om du ser att det kommer att bli mycket smärtsamt för dig bör du överväga att göra upp. Om din relation har tagit mycket tid, kommer du att ha utvecklat några unika band som inte bara kommer att smälta in i tunn luft. Kärleken har ingen på-och av-knapp – det tar tid att utveckla och dö. Det faktum att han har fuskat kommer inte automatiskt att din kärlek kommer att ha upphört.

2. Väg hur din relation har varit tidigare. Om du skulle sätta de goda och dåliga tider i en balans, skulle vilken sida uppväger den andra? Varje relation har sina upp-och nedgångar, och om du kan positivt säga att du har haft mer goda tider än dåliga, då blir det lättare att reparera din relation.

Tre. Kan vara djupt ner du vet att han verkligen fortfarande älskar dig. Du kanske också är fast besluten att se till att han minns hur häftigt han brukade älska dig. Var inte rädd för att låta honom komma ihåg varför han älskade dig.