bästa råd efter ett uppehåll på – akta dig för rebound relationer

Det bästa råd efter ett uppehåll på du kan få är att se till att du inte fastnar i en rebound relation. En rebound relation är en där ena eller båda parterna är fortfarande inte över deras tidigare förhållande. Således, medan det är möjligt att hitta den sanna kärleken igen efter att du har brutit upp, om det händer alltför snart efter bryta upp så oddsen för att det är en rebound relation är höga.
råd efter ett uppehåll på: är du i en rebound relation
Här är några tecken som hjälper dig att avgöra om du är i en rekyl relation eller inte:
Är ditt ex nästan alltid i dina tankar? Många människor kan inte sluta tänka på sitt ex även när de är i någon annans sällskap. Till exempel, du är ute på middag med din nya partner, men funderar på att förra gången du besökte denna restaurang var med ditt ex. Således, om sådana saker händer med dig, då är du inte helt över ditt ex och kan vara i en rebound relation.
Kan du tänka eller prata om ditt ex fritt eller inte att få tillbaka en hel del smärta och sorg? Om du märker att du blir ledsen eller kanske arg när ihåg ditt ex, så har olösta känslor. Och om du är i en annan relation med sådana känslor, då är det mycket troligt att du är på uppgång.
Är du ute hela tiden tillbaka och tänker att “om” du hade gjort vissa saker … eller “om” du hade lyssnat mer … eller kanske “bara om” du var runt mer … saker skulle vara annorlunda? Om du fortfarande inte över “tänk om” och “endast IFS, du är definitivt inte redo för en ny relation.
Således, se till att du inte är i en rekyl relation som en sådan obligation är inte rättvist att antingen du eller din partner. Detta är ett råd efter ett uppehåll på du ska aldrig ignorera.
Bara bryta upp?
Om du vet att du vill att ditt ex tillbaka, och det är en mycket effektiv lösning som jag vill dela med dig eftersom jag vet hur viktig kärleken är.
Tillåt visa mig exakt vad jag ska säga och göra och när att vinna tillbaka ditt ex flickvän, pojkvän, fru eller man uppmärksamhet, själ och hjärta – även om det finns någon annan.