bästa råd om hur man gör en fd pojkvän vill ha dig tillbaka – nu kan du sova bättre på natten

Har du spenderat de flesta nätterna gråter sig till sömns? Kan inte koncentrera mig i klassen eller arbete eftersom din hjärna håller på att gå till sju tusen olika ställen samtidigt? Kan inte hitta något glad och lycklig omkring dig men bilden av ditt ex pojkvän?
Så hur kan du göra en fd pojkvän vill ha dig tillbaka? Det finns en sak som du måste lära dig att förstå innan du fortsätter. När du förstår vad det är, kommer allt du gör garantera din framgång. Genom att basera ditt agerande på vad du ska lära dig, kommer du att kunna vinna ditt ex pojkvän tillbaka utan stora svårigheter.
Så vad är det?
Män är varelser som älskar utmaningar, de är tänkt att vara den dominerande. Om du verkligen förstår detta, kommer du att veta vad man ska göra och hur man gör dem för att få ditt ex pojkvän tillbaka. Varför är det så? Läs vidare för att ta reda på varför.
För att vinna tillbaka tillgivenhet för din fd pojkvän, måste du förstå att du inte får vara alltför aggressiv. Som nämnts tidigare, män gillar att vara den dominerande. Om en tjej blir alltför aggressiv, de antingen blir avstängd eller skrämmas-du förlorar båda hållen. Du har dödat dina chanser att få tillbaka med ditt ex.
En annan sak att notera är att du inte får verka alltför glada när de visar vissa inslag av att vilja bli ihop. Du måste spela hårt för att få, eftersom detta kommer att utmana ditt ex. Eftersom män gillar utmaningar, när han känner att han inte kommer att få din “ja” lätt, kommer han att vara mer flitig i uppvakta dig.
Tigger inte dem att ta dig tillbaka. Detta gör att du ser billig. Du måste visa ditt ex pojkvän att du inte är på sin budgivning. Du får inte hoppa när han säger så. Visa honom att du ska “sitta” om han säger: jump. Du kommer att tilltala honom mer, for sure.
Framför allt måste du se till att du ser bättre ut än förra gången ni två var tillsammans. Det är ett känt faktum att killar är rörd av attraktiva kvinnor. Arbetet med att förbättra dig själv. Arbeta på ditt självförtroende och sedan förbättra ditt utseende. Förtroendet kommer att göra dig mer tilltalande för ditt ex. En sak som också kan arbeta till din fördel är när du ser så lockande att andra killar börjar märka hur bra du ser ut, kommer ditt ex får säkert svartsjuk och vill att de ska markera sitt territorium. Så det är en win-win situation. Du ser bättre ut, plus att du har ditt ex tillbaka.
Du kan sova bättre på natten när du vet att du har hittat den mest lämpliga sättet på hur man gör en fd pojkvän vill ha dig tillbaka. Följ instruktionerna noga och du är säker på att återuppväcka förlorade lågan och finna lycka.
Bara bryta upp?
Jag vill dela med dig ett mycket effektivt system för att vinna tillbaka hjärtat av din ex pojkvän – även om det finns någon annan!