bli tillsammans magi

Hur vet du om ditt ex visar mer intresse för dig, eller vill gå ut och spendera lite mer tid med dig? Har du sett tecken på att ditt ex försöker flirta med dig? Om så är fallet, då är det okej att vara lite hoppfull men du måste undvika tjuvstartar.

Dessa är vanliga tecken på att ditt ex är intresserade av att komma tillbaka med dig. Men även om du kanske inte vill ha honom / henne tillbaka bör du inte hoppa in i saker.

Med måtta, bör du spela svårfångad. Detta tillvägagångssätt är vad ditt ex kommer att svara på bäst. Om du hoppar in med båda fötterna, kanske du upptäcker att du kommer att pressas tillbaka igen. Om ditt ex ger tecken på att du är ville tillbaka, spelar svårfångad förnyar intresse i relationen.

När det finns en bryta upp, och det spelar ingen roll vem som gör paus, oftast finns det en nivå av saknad varandra och en längtan att komma tillbaka tillsammans. Om förhållandet är ett år eller längre du känner smärtan ännu starkare. Minnet av att vara med varandra är mycket verklig och du missar varandras sällskap.

Det finns många tidigare ånger och båda är du förmodligen tänker samma sak “gör mitt ex vill ha mig tillbaka”. Vissa mans använder intressen hos den andra som ett spel. De kan se att de är älskade, och bara vill ha uppmärksamhet utan att egentligen avsikt att få dig tillbaka.

Därför, om inte den andra parten verkar genuint intresserad av att bli tillsammans med dig, tänk på att de kan vara bara fördriva tiden, eftersom det inte finns någon på plats ännu. De kan också titta på strängarna dig tillsammans som hämnd för vissa uppfattas fel.

Det är därför det är viktigt att inte tjuvstarta, och varför du bör fokusera på att läsa in i situationen innan du agerar på det.

Få en känsla för situationen innan du agerar. Många människor hoppar in och finna sig undrar “gör mitt ex vill komma tillbaka med mig?”

I verkligheten, om ditt ex inte vill komma tillbaka med dig, spelar svårfångad (med måtta) är det bästa scenariot, eftersom det kommer att hindra dig från att bli sårad om ditt ex är inte allvar med att få tillbaka med dig.