bot för ett brustet hjärta

Elände och hjärtesorg av ett helt nytt uppbrott kan ta över hela ditt liv och gör det nästan unlivable … särskilt så här nära semestern. Men oroa dig inte, det finns ett botemedel för denna fördjupning.

Egentligen finns det en massa små saker du kan göra att lägga upp för att verkligen sparka din hävda depression i baken och hjälpa dig att övervinna din sorg och ensamhet. Några av dessa saker du kan göra är:

Vara fysiskt aktiv. Det är väldigt hälsosamt, med tanke på hur många ohälsosamma saker folk brukar göra i din situation som försök att fly från smärtan. Vistas aktivt kommer att hålla dig i form, vilket gör att du känner och ser bättre ut, som båda kommer att göra dig mer attraktiv för ditt ex.

Social aktivitet är viktigt också! Gör det till en vana att umgås med människor som bryr sig om dig och få dig att må bättre. Vänner, familj, kan även nära grannar hjälper alla minska slaget till synes vara ensam.

Inte bara sitta runt ditt hus moping … som kommer få dig någonstans i en hast. Istället insisterar till dig själv att du kommer att ha en bra tid, och gå ut till alla typer av sociala evenemang med vem du trivs med. Om du har gjort allt jag har sagt till dig att göra, och måhända stöter din ex … du kommer att vara i en mycket bättre position för att vinna honom tillbaka än om man följde det traditionella mönstret för att stänga av sig från världen och återkallande i en kall, ensam skalet.

Om ex straffångar, döda beats och kompletta derelicts kan vinna tillbaka sitt ex älskare med dessa bakvända, kontroversiell och effektiv taktik tankekontroll … så kan det finnas hopp för din relation också! Upptäck hur du kan få ditt ex tillbaka. Besök nu gratis filmer och chockerande bevis.