bra sätt att föreslå med eller utan en ring

Är du i ett seriöst förhållande? Tror du att hon kan vara The One? Kanske har du ens provat föreslår innan, men du fegade ur i sista minuten. Det finns inget som sätter så mycket press på en kille som föreslår. Du får bara göra det en gång, så du vill göra det rätt. Här är några bra sätt att föreslå, oavsett om du har en ring eller inte.

I den traditionella förslaget, går killen och köper en ring, väntar på rätt ögonblick, och ber sin flickvän att gifta sig med honom. Traditionellt paret är ensam när det händer, det är ofta mer romantiskt att WAY-men andra vill göra det med en stor insamling av vänner och familj att dela på det lyckliga ögonblicket när hon säger “ja.”

Förmodligen det vanligaste sättet att föreslå är att ha en romantisk kväll ut på en trevlig restaurang (kanske till den plats där du hade din första dag) och därefter föreslå. Men det finns massor av alternativ för bra sätt att föreslå. Även på en restaurang, kan du be servitören att stava ut “kommer du gifta dig med mig?” I chokladsås runt hennes dessert eller glida ringen i hennes dryck så hon finner den längst ner.

Mindre konventionella sätt att föreslå skulle ta ut en annons i tidningen hon alltid läser ber om hennes hand i äktenskap, eller ens ordna med MC på en konsert för dig att gå upp på scenen och ber henne att gifta sig med dig efter konserten.

Men låt oss säga att du inte har en ring just nu, eller kanske du inte har råd med en för tillfället. Tänk på att du inte alltid behöver ha en ring i handen att föreslå. Vissa kvinnor kan även föredrar det. På så sätt kan de bli glatt överraskad av själva förslaget, men ändå bidra handla och plocka ut ringen. Vissa kvinnor gillar att bli överraskad av sin kille val av en ring, men andra därför att de kommer att bära den sak för resten av sina liv så att de hellre vara närvarande när den är köpt!

Det finns inget riktigt så stor som när din flickvän säger “ja” och kastar armarna runt halsen. Alla de bekymmer som du har känt det som du har förberett för detta ögonblick kommer att smälta bort och du kommer att känna fullständig trygghet. Din flickvän är inte bara din flickvän längre, hon är din fästman, snart att bli din fru!