bröllop mc planering

Du har blivit ombedd att vara MC (även kallad ceremonimästaren) vid ett kommande bröllop och om du är glad över att bli tillfrågad på samma gång du är också ganska nervös eftersom du vet att det är en viktig dag och du har inte på alla varit en MC innan. Ändå kan du göra bra med lite förberedelser och ansträngning. Men det viktigaste för en MC för ett bröllop är att inte vänta till sista minuten för att göra sig redo.

Därför bör du träffa paret gifta så snart som möjligt så att du kan börja ditt arrangemang. Du bör ta massor av anteckningar eller åtminstone bära något med dig att skriva ner några anteckningar. Det kan hjälpa dig i din konversation med paret. Som en MC, måste du veta hur stora bröllopet kommer att bli och vad paret helt ha i åtanke. Du måste ta reda på om det mottagande de har planerat och vad de förväntar sig av dig som deras bröllop MC. Generellt de kommer att ha några tankar som hjälper dig att förbereda dagen därefter.

Du kan anta att bruden-till-vara kommer att vara den med en massa tankar för dig. Huvuduppgiften bland flera uppgifter ceremonimästaren är att säkerställa att mottagningen fungerar effektivt från början till slut. Dessutom, alla behöver för att bli underhållen, vilket är en del av ditt jobb som Bröllop MC, men det betyder inte att du måste gå upp och berätta skämt, och i själva verket i mycket traditionella bröllop, kanske detta inte ses mycket .

Du skulle vilja bekräfta att alla ljud verktyg är redo och arbeta tidigare till receptionen. Men bandet kommer att behöva tid för att ordna och utföra. Dessutom kan det finnas utrymme för tal och skålar i receptionen, därför bör du bekräfta att mikrofonerna alla fungerar som de ska innan mottagningen börjar. I formell mottagning, vill du hjälpa alla gäster få sin väg till sin sittgrupp med den mottagande linjen.

Slutligen måste det finnas individuella sittplatser för de särskilda gäster i den främre delen av rummet, nära scenen, som kommer att tala på festen. Därför kan de lätt gå till mikrofonen så snart uppmanade. När alla har satt och är bekväma, tar till micken och låt alla veta att du är glad att de är där och att du är ceremonimästaren och välkomnar alla, inklusive eventuella gäster. Du kan introducera musik, musikband, middagen som tillhandahålls, och allt annat av betydelse. Din huvudsakliga uppgift att komma ihåg är att det hela ska drivas effektivt så att bruden och brudgummen kan njuta av deras parti.