bröt upp med flickväns de första stegen för att få henne tillbaka

Du har just gått igenom en upplösning med din flickvän och nu du undrar hur kan jag få henne tillbaka? Det finns inget trollspö att vifta och göra allt bättre, men det kan göras.

Du kommer att behöva för att analysera vad som gick fel, och vad var din del i det. Många män har svårt att erkänna att de gjort misstag, men du måste klara denna första hindret innan du kan vara på väg att få tillbaka tillsammans. Här är något att ha i åtanke, är det inte för sent att komma tillbaka tillsammans. Men det är upp till dig att komma tillrätta med situationen innan något kan hända.

Hur kom det till detta? Oavsett orsakerna är att du kommer att behöva acceptera fakta som de är. När du gör det kommer nya vägar att bli uppenbara, och då kan du göra nödvändiga justeringar.

En stor del av ärlighet och självrannsakan kan ge dig ett helt nytt perspektiv. Nu låter komma ner till de praktiska grunderna, här är några tips som kommer att fungera till din fördel:

Inte ständigt ringa henne.
Var inte bitter och kränkande
Inte spela spel
Försök inte att hämnas på något sätt

Göra dessa saker kommer sannolikt undergång alla dina chanser att få din flickvän tillbaka, men å andra sidan lite vanlig hövlighet kan göra underverk.

Håll kommunikationen öppen, en kort trevlig konversation då och då fungerar bra. Alltid vara trevlig och vänlig mot henne, bita ihop och göra det, vet du att du kan. Var dig själv, du är en anständig människa, låt det komma ut ha tålamod det kommer att ta tid, inte stressa det.

Detta är bara grunderna efter ett uppbrott med din flickvän att få henne tillbaka. Håll kommunikationen öppen utan att överdriva, bo trevlig med henne, vara äkta. Dina goda punkter är vad som drog henne till dig i första hand. Vänlighet och artighet kommer att ta dig långt på vägen mot att få henne tillbaka.