bryta upp är svårt att göra – tips på hur man avslutar en relation

Trots att avsluta en relation är knappast på toppen av någon att göra-lista, det enkla faktum är att efter en relation har gått dåligt, behöver någon att ta steget för att avsluta det. Den enkla sanningen är ett stort antal relationer länge utanför “löpa ut” dag bara för att bryta upp är svårt att göra.

Ibland ett avbrott inträffar upp på ett spektakulärt sätt med kläder kastas ut av den andra berättelsen fönstret.

Andra gånger förhållandet bara ebbar ut tills någon säger “det är gjort.”

Exakt hur kan du gå om att ingå en relation för att säkerställa att ingen av parterna kommer att bli sårad?

Du måste få kristallklart på anledningen till varför du behöver för att avsluta romantik. Den omedelbara anledningen som hoppar att tänka på är förmodligen inte den verkliga orsaken. Så fort du får tydlig, är nästa steg i att avsluta en relation för att få ärlig. Vilket innebär att i er diskussion tillsammans med din partner att du är sann mot dig själv och även till honom eller henne.

Planera en ömsesidigt skön tid för själva bryta upp. I allmänhet är det bättre att få det gjort ansikte mot ansikte i stället för via telefon, dock är om avståndet ett problem du behöver för att få det gjort förr snarare än att vänta på en tid du kan få tillsammans.

Ange i ett tillstånd av medkänsla när avsluta relationen. Om du vill förbli vänner efter separationen, måste du avsluta den romantiska band med kärlek och medkänsla.

Placera inte din partner på defensiven. Diskutera de saker du har lärt samt de minnen som du kommer att minnas som har kommit från din kärlek. Vara närvarande under hela separationen. Din partner kan bli mycket känslomässigt under denna tid. Du måste svara på deras behov.

Ta ingenting personligt medan avsluta en relation. Din partner kan väl säga saker som de egentligen inte menar. Låt dessa typer av ord rulla på ryggen.

Din partner kanske måste träffa dig mer än en gång för att avsluta relationen. Eller kanske, kanske de kräver utrymme. Ge honom eller henne exakt vad de behöver för att kunna få igenom övergången tiden.

Dock tillåter inte dem att du känner dig ansvarig. Du är redo att påbörja en ny fas i ditt liv, och det kommer inte att inkludera en romantisk relation med ditt ex. Det är bäst om du behåller en positiv relation av något slag med honom eller henne. Om du avsluta relationen av rätt anledning, då är det bäst för er båda.