bryta upp och gå vidare med ditt liv kan vara svårt

Du har bestämt dig för att bryta upp med din kärlek och gå vidare med ditt liv. Men att bryta upp och gå vidare med ditt liv kan ibland vara svårt. Det är inte så lätt som du kanske vill att det ska vara.

Efter att ha varit med ditt ex för en tid, är du så van vid att ha ditt ex i ditt liv. Ibland kommer du att bli påmind om ditt ex när du hör en viss låt, besöka en viss plats, när man gör vissa saker, kanske etc. Alla dessa minnen få ditt humör ner. Så för att hjälpa dig att få igenom denna period, bestämmer dig för att spendera mer tid med dina vänner. Det blir lättare om du och ditt ex inte håller gemensamma vänner. Men om du och ditt ex har gemensamma vänner som ni ser regelbundet, kan det vara svårare.

Dessa gemensamma vänner kanske inte användas för att se dig ensam när du går ut med dem. Några av dem kan försöka övertala dig att ompröva ditt beslut och försöka få dig och ditt ex tillbaka tillsammans. Berätta för din vän att du har bestämt dig för att bryta upp. Det kommer att vara vänner som förstår och respekterar ditt beslut. Det kommer också att finnas några som kommer att fortsätta att försöka övertala dig. När detta händer kan du behöva hålla sig borta från dessa vänner för ett tag mindre det sura vänskap. Väljer att gå ut med de vänner som du är garderoben med och är gynnsamt för dig.

Ytterligare saker du kan möta om du och ditt ex har gemensamma vänner är att du kanske stöter på ditt ex när man går ut med dessa gemensamma vänner. Om du tycker att det är besvärligt att möta ditt ex kan du kolla med dina vänner innan du går ut om ditt ex kommer att vara där. Ett annat alternativ är att gå ut med dina andra vänner att ditt ex inte är nära.

En av de största svårigheterna du kommer att möta när du bryter upp och bestämmer sig för att gå vidare med ditt liv är dina föräldrar. Speciellt om ditt ex och dina föräldrar fick verkligen väl och dina föräldrar som din ex en hel del. De tenderar att ställa frågor av oro om varför du och ditt ex har brutit upp. När detta händer, berätta föräldrar att du har gjort upp yourmind på att bryta upp och gå vidare med ditt liv. Efter en stund, kommer dina föräldrar att förstå och acceptera ditt beslut.

Att bryta upp med ett ex och gå vidare med livet kan vara en svår tid. Du kommer att behöva stöd från människor omkring dig. Således väljer folk att du är nära och är gynnsamt för dig att tidvattnet över denna svåra tid.