cancer och Tvillingarna älskar match och astro kompatibilitet – het eller inte

Passionerade flesta cancerformer uppfyller Gemini fysiska behov, och Gemini munterhet ljusnar Cancer disposition. Men alltför snabbt Gemini tendens att spela på kärlek sår överkänslig flesta cancerformer. Flirtig Gemini gör att de flesta cancerformer känner verkligen osäkra och en händelse är möjligt att vara volatil. Dessa två har för puny i typiskt för en långsiktig relation. De flesta cancerformer behöver trygghet och hemkänsla, Gemini avskyr är kopplade ned. Gemini har inte något tålamod med de flesta cancerformer s moodiness, och Gemini vassa tunga är alltför bitande för de flesta cancerformer bräckliga ego. Dessa människor är dömda till en nedförsbacke köra.

Tvillingarna gnistra omedelbart intriger Cancer, men cancer kan inte upptäcka säkerhet med flackle, genom-by-night Gemini. I huvudsak är Cancer natur känslomässiga och Gemini är cerebral, och som tenderar att göra det svårt för dem att förstå alla andra. Althoughsexual energier effektivt matchas, bör Cancer har en mycket svår tid att anpassa till Gemini lekfulla, nonchalanta inställning till älskade. Possessiva Cancer kan försöka hålla Gemini inklämda, och Tvillingarna kan inte följa vilka. Det är en kort nedräkning till slut.

Observera vilken sol signal kompatibilitet är generaliserad. Det finns 11 olika planeter och 12 fastigheter i leveransen diagrammet som påverkar den allmänna imagen av en individ.

Döm inte den romantiska relationen enbart från solen tecken. Olika planeter i din start diagrammet har en mängd olika resultat på unika inslag i din relation och kompatibilitet. För att till fullo förstå rötterna till något partnerskap problem, att förutse ditt partnerskap och förbättra dig förstå din partner bättre, får inspektionen astrologi kompatibilitet nu!