de 10 bästa sätten för att hantera en bryta upp

Många relationer bryta upp förr eller senare … Det är bara en del av livet. Jag ger dig de 10 bästa sätten för att hantera en bryta upp. Men om du vill försöka få ihop igen … se till att kolla # 10.

1) Inse att du inte äger någon och ingen äger dig … När du gör detta … du kan acceptera förlusten.

2) Ett av stegen för att läka dig själv är att låta en stund att sörja om din förlust …

3) Framför allt … Du måste respektera dig själv och aldrig någonsin skylla dig själv för uppbrottet … många gånger breakups hända under de minsta saker …

4) Ge dig själv en välförtjänt treat … så unna dig själv … åka på semester … binge på vissa komfort livsmedel … få den klänningen du alltid velat … och så vidare.

5) Anslut med dina vänner och familj för närmare relationer och dela. Din samhällets stöd är mycket viktigt i känslomässiga tider som dessa …

6) De säger tiden läker alla sår … men ibland är det säkert inte känna så! Oavsett vad som händer runt omkring dig … livet går fortfarande på. Vår, sommar, höst och vinter … Och jorden kommer fortfarande roterar runt solen.

7) Hitta saker att göra … ta upp en hobby som du använde för att njuta. Gå ut och dansa igen … Ta upp dina studier … Hitta något som du skulle vilja bli bättre på … och göra det!

8) Du måste gå vidare … även om det gör ont en hel del.

9) Och glöm hämnd … det fungerar aldrig och bara skapar mer friktion och huvudvärk.

10) Men vänta … antar att jag sa det är en kille som är expert på beprövade strategier för att få tillbaka tillsammans med ditt ex?

Gör det rätt och ja … Många relationer som bröt upp kan sparas …
Du ser, relationer är dynamiska. Det finns en hel del fram och tillbaka pågår. Och de mogna sådana absorberar den och låta er båda att växa tillsammans.

Och mänsklig psykologi är mestadels samma … genom historien. Så, det finns effektiva strategier som du kan använda för att få dig tillbaka tillsammans igen med ditt ex … även när det verkar ganska dåligt … till exempel … ditt ex nu ser någon annan.

Det är dåligt, och det kanske inte är vad det verkar, men det är för en annan artikel.
Min slutsats är här … Du kan antingen lära dig att hantera din hävda eller göra något positivt och konstruktivt att komma tillbaka tillsammans med ditt ex.