de bästa tecknen på en otrogen pojkvän

Kom ihåg nu, det är helt enkelt potentiella tecken på fusk. Om du är, faktiskt, har misstankar om din pojkvän beteende, är det bästa motgiftet kommunikation.

* Dramatisk, un-garanti humörsvängningar. Och du trodde att ditt humör kan vända på en femöring! Gång på gång, fusk pojkvänner uppvisar ovanliga och oförutsägbara humörsvängningar, och för många relationer, är detta den första indikatorn på problem. En pojkvän som fuskar, såvida han inte är en helt ryggradslös fjant, är nästan säkert att göra med känslor av skuld, otillräcklighet, och tryck, och dessa känslor kan ofta blossar upp i udda och ibland störande sätt.

* Plötslig sekretess. Han brukade lämna varje liten detalj från hans dag. Nu verkar du knappt kan sätta fingret på om han faktiskt gick till jobbet. Pojkvänner som fuskar ofta visa en ökad nivå av sekretess inte ses i genomsnitt kille, och det kan visa sig på många sätt. Han kan bli tystlåtna om sina where-abouts eller vaga när det gäller att beskriva dem. När avslappnad om ägodelar, vaktar han nu sin dator, mobiltelefon, och även hans strumpa låda som en pit-bull. Visar en plötslig lust att skydda information eller poster är instinktiva, särskilt för en otrogen pojkvän, och kan tyda på att han har ökad ångest om hans privatliv.

* Han blandar upp det! Ok, nu detta betyder inte att du ska gå Rambo på din pojke nästa gång han föreslår en ny restaurang. Emellertid har det visat upprepade gånger att pojkvänner som fuskar är kända för att uppvisa nya smaker, i allt från kläder och filmer till mat och sex. En pojkvän som börjar en relation på sidan är sannolikt att bry sig mer om sitt utseende (möjligen förändra hans garderob), och är mer benägna att uppvisa äventyrliga beteende i sängen.

* Lögner, lögner, lögner! Det är möjligt att din pojkvän har aldrig varit, hm, precis en ärlig karl. Men, en pojkvän som plötsligt verkar mindre än sanningsenlig speciellt om han var guldmyntfoten av uppriktighet innan, kan motiveras av något mindre än kyndel aktivitet. När en pojkvän fusk, en förändring sker i mind-set som resulterar i förskjutning av moral. Av denna anledning är en kille som kommer att vara mindre besvärade av att ljuga om att ta ut soporna, för i hans sinne, förbleknar detta i jämförelse med sina mer extrema indiscretions ovetande dig.