definitiva tecken din fd flickvän har fortfarande känslor för dig

Har hon fladdra hennes flirtiga ögon på dig, snuddar armen och fnittra åt dina skämt? Ignorerar hon dig, låtsas att du inte existerar, dra bort från dig? Är detta allt i samma natt? Hon är förvirrande och det är det som driver dig galen. Du vill bara veta hur hon känner för dig och hur du kan få henne tillbaka.

Först inser att hon kanske inte vet hur hon känner för dig. Däremot kan du lära dig genom att titta på dessa enkla tecken:

tittar på telefonsamtal

När du har bestämt dig för att vara vänner, hon ringer dig bara för att se hur du gör? Nästa dag ringer hon dig att se om du har sett en ny film som just kom ut. Nästa dag ringer hon att berätta henne och ett gäng vänner blir tillsammans för att gå och se den nya filmen hon nämnde igår och vill veta om du är intresserad av att gå med. Hon inte direkt säga att hon vill att du ska vara där, men antyder att det är mestadels ett par “sak genom att säga att Jeremy skulle vara där med Felicia och Marco och Samantha skulle vara där. Få bilden? Hon har ringt dig några gånger sedan “bara vänner” tal och har även antytt att man oundvikligen skulle paras ihop på denna utflykt. Detta är en allmän indikation hon är fortfarande intresserad av dig och du är högt på “starka känslor” sidan av den emotionella skalan.

titta på texter

Hon heter en eller två gånger sedan “låt oss vara vänner” tal men mestadels bara skickar texter. Konversation verkar slags tafatt och nästan tvungna, men hon visar fortfarande ett intresse av att vilja vara din vän. Dock kan det vara så långt det kan gå igen. Hon gillar uppenbarligen ditt företag och även litar på dig som en vän. Detta visar att du inte är på “likgiltiga” sidan av den emotionella skalan, men det kan också betyda att du inte är på den “starka känslor” sida som visar att hon verkligen bryr sig och fortfarande kan älska dig.

titta på e-post

Du får ett e gång i ett tag att berätta om hur hennes resa till Europa gick men det finns egentligen ingen substans till meddelandet. Hon ringer inte eller ens verkar så intresserad av dig längre. Hon har blivit “likgiltiga” mot dig, vilket är okej. Gå vidare med ditt liv.

emotionell skala

Så vad är denna känslomässiga skalan? Det är en rad känslor en person har mot en annan person och du kan se var du står efter hur hon behandlar dig och hur ofta hon kontaktar dig.