den roliga sidan av att säga – jag älskar dig

Kärlek, en känsla som gör en person nytt och känns himmelskt. Kärlek, en känsla som förändrar livet i ett ögonblick. Har vi inte hört talas om kärlek vid första ögonkastet? En som var happy go lucky på morgonen, blir djupa och drömmande tittar i ögonen när kvällen kommer. Vad hände? Han / hon blev kär under dagen och nu inte vet vad jag ska göra?

Den allra första svar på sådana människor drömmer. De har drömmar under natten och oftare under dagen. De förlorar all uppmärksamhet till deras arbete och det enda arbete som återstår för dem är att tänka på sin senaste älskling. Sedan börjar planeringen av var att träffas igen? Hur platsen den underbara personen igen? Genom vänner, eller vad? Beror på var kärleken fanns på första plats. Efter att få några glimtar mer, kärleken fördjupas och drömmarna blir allt vanligare. Men på samma gång, sätter skräck i. Vad händer om den andra parten vägrar att återgälda? Vad händer om den andra inte gillar mig? Så ser ges omedelbar uppmärksamhet. “Tänk om den andra parten är redan kär i någon? Det kommer att bli hemskt. Låt mig inte tänka på det alls. Och om det kommer till det, kommer jag flytta himlarna att vinna min kärlek. ”

Och den sista frågan. Hur säger jag, älskar jag dig? Ska jag skicka ett brev med blommor? Ska jag skicka meddelandet genom någon kompis? Ska jag träffa och vågar berätta hela tabellen? Vad sägs om att skicka ett anonymt brev som säger att så och så är kär i dig. Vad tycker du? Ska jag be först för en dag och få att bli mer användarvänliga och sedan komma med mitt förslag? Man håller på att tänka på så många alternativ och sedan plötsligt en dag, kastar ut. Vänligen Jag älskar dig. Vad tycker du? Och svaret är – jag också älskar dig eftersom jag såg dig för första gången, men inte vet hur man säger?