det är dyrare att vara singel

Jag har varit singel i nästan hela mitt liv, men har varit i ett stabilt förhållande för de senaste två åren, och har märkt något ganska hänsynsfull, som jag aldrig ens övervägas innan. Vad jag har förstått är, är att det är betydligt dyrare att vara singel än vad det är att vara i ett förhållande.

Innan jag gick in i en relation, jag skulle aldrig ha trott det kunde ha varit situationen, men det är sant i min erfarenhet. Tidigare, när jag inte hade haft ett förhållande med min egen, skulle jag titta på relationerna mellan dem omkring mig, och se hur mycket pengar de spenderat på varandra. Den går ut för måltider tillsammans, bio, utbyta gåvor i tider av firande etc etc. Det är därför jag använder för att tro att det skulle vara mer dyr att hitta dig själv i ett förhållande, men detta har inte varit fallet.

För det första, när man köper en plats eller hyra, det är naturligtvis betydligt dyrare att genomföra det ensam än med en partner, som genom att göra det själv, du täcker 100% av allt, medan om du går in tillsammans med din partner, saker bör vara 50/50. Detta är en enorm potentiell besparing.

När de bor i ett boende, du har också räkningar som kommer att inkludera elräkningar och kommunalskatt etc. Återigen, i fall du göra det ensam, du betalar hela beloppet själv, men gör det tillsammans med din partner slutar med en 50/50 split.

En annan kostnad är i bilförsäkring, eftersom det är känt att enskilda människor i allmänhet får betala mer för Bilförsäkringar än de som förklarar att deras i ett förhållande eller gift.

En annan stor potentiell besparing kommer som semester, mer specifikt, boendet. Med en partner, kommer detta också att delas 50/50 som ett stort antal hotell betalt för rummen på per rum basis, och så kostnaden kommer att delas. Och människor som befinner sig singel kommer att förlora igen, som inte bara kommer de att betala ungefär runt samma pris för ett enkelrum som dubbelrum, men det enda rummet kommer också att vara betydligt mindre i storlek också.

Dessutom finns frågan om måltider, eftersom det rapporteras att män och kvinnor faktiskt äta mer ensam typiskt, kanske relaterat till ovilja att äta ensam, och vill umgås. På grund av detta, det rapporterades att de som är singel spendera mer på mat under ett år än de som befinner sig i relationer.

Jag har listat ett antal av de sätt på vilka det är dyrare att vara singel än i ett förhållande.