det magiska att göra upp – vad jag aldrig måste göra för att få mitt ex pojkvän tillbaka

Finns det verkligen en sådan som sak som magi att göra upp? Finns det verkligen någon magi för att få ditt ex pojkvän tillbaka?

Jo, för att berätta sanningen, jag vet inte någon magisk, och jag kommer inte att prata om magi i den här artikeln. Men vad jag vet är att få din fd pojkvän tillbaka är helt enkelt en fråga om att veta vad man aldrig får göra, vad du ska göra och varför.

I den här artikeln, låt oss gå igenom några av de saker som du aldrig skulle göra. Om du råkar ha gjort några av dessa misstag som nämns nedan, oroa dig inte för mycket om det. Det finns alltid saker du kan fortfarande göra för att vända din situation.

Så, vad är de misstag du bör undvika för att få ditt ex pojkvän tillbaka?

1) Att argumentera över bryta upp

Det är en mycket vanlig reaktion att du inte kommer att kunna acceptera någon anledning din pojkvän ge för att bryta upp. Vanligtvis, när en kille bryter upp med en tjej, kommer på grund av att han ger vara ganska vaga och det är oftast inte den verkliga orsaken.

Men du fortfarande inte vill argumentera över bryta upp eftersom argumentera brukar inte fungera i en bryta upp. Merparten av tiden, det gör bara situationen värre. I själva verket, vill du göra något motsägande. Du vill komma överens med bryta upp istället så att du kan planera ditt nästa drag.

2) Ringa om och om igen

Ett annat mycket vanligt misstag. Du kanske undrar varför detta är ett misstag. Jo, ibland, om du driva din pojkvän för hårt, kan han besluta att vidta extrema åtgärder. Han bara kan besluta om att skära av alla framtida kontakter med dig, blir det mycket svårare att få ex pojkvän tillbaka i framtiden. Du vill verkligen inte att det ska hända, gör du?