du är allt för mig

Han är allt för mig, är livet utan honom meningslöst
Jag vill ingenting förutom att vara bredvid honom
Men nu är han borta, och mitt liv är meningslöst
en desperat tjej

Problemet med att göra någon allt i ditt liv är att när du förlorar honom kommer du att hitta dig själv med någonting. En av de viktigaste tecknen på ohälsosamma relationer är att göra din partner mitt i världen och ignorera alla andra saker som du brukade göra innan känna honom.

Vissa människor börjar förlora kontakten med sina gamla vänner så snart de få till en relation. De bryr sig bara om de känslor av sina partners och glömma de känslor av de vänner som alltid brukade vara med dem. Sedan några månader senare när relationen blir en del av den dagliga rutinen de inser att de har offrat massor av saker till förmån för detta förhållande men de inte är nöjda. Vid denna punkt kan de börja ta kontakt igen med sina gamla vänner som får vägra att återställa tillbaka relationerna på grund av det sätt de dumpades. Vid denna punkt de befinner sig i en djup förlust, de har offrat massor av saker sedan fick ingenting i utbyte men en rutinmässig relation.

Mitt liv är meningslöst
Ännu värre, om förhållandet avslutades oväntat, kommer den personens liv blir helt meningslöst. Inte för att hans gamla partner var en stor person, men eftersom han gjorde sin partner allt i hans liv. Han offrade sina hobbies, hans vänner och de saker som han haft mest bara för att vara med sin partner och när han tappade bort honom fann han sig själv med någonting. Summan av kardemumman är, inte gör någon allt i ditt liv eftersom om du förlorat honom en dag kommer du att förlora hela ditt liv med honom.

riktlinjer för sunda relationer
Om du vill ha en sund relation så ska du inte göra din partner det enda i ditt liv, istället bara göra honom det viktigaste, men inte allt. Håll dina gamla vänner, hålla dina gamla hobbies och inte ändrar din livsstil om det verkligen viktigt att göra det. I en sund relation varje person har sin egen separata liv men de delar allt annat tillsammans. Du kan presentera din partner till dina vänner eller låt honom veta om de saker du älskar att göra istället för att glömma dem, detta kommer att öka intimitet och på samma gång upprätthålla sund relation. Om du gjorde det så en dag du förlorat din partner kommer du att inse att du bara har förlorat en person och inte allt.