du gjorde slut – hur ska du hantera smärtan du känner

Dina vänner kommer att vara de första att märka att du går igenom något allvarligt, och om de är riktiga vänner kommer de att vara där för att stötta och hjälpa dig igenom denna svåra tid. Du kommer att behöva deras hjälp eftersom att gå igenom smärtan från en bryta upp är inte en lätt eller roligt tid.

Vissa människor tror att de kan hantera dessa smärtsamma känslan på egen hand bara för att finna att när du fortfarande bär en fackla för någon du älskar det är en hel del som sörjande en nära anhörig som dött. Du måste hitta ett sätt att överleva en bruten intim relation även när saker verkar omöjligt på den tiden.

Så vad ska du göra?

Det är viktigt att du arbetar på att försöka läka istället för att tillåta dig själv att älta det smärtsamma split från din älskare. Arbetet med att få bättre och gå vidare och hitta någon ny, någon som du kan vara bättre lämpade för.

Bostaden på de dåliga känslorna kommer inte främja läkning. Du måste gå umgås med dina vänner och andra människor du bryr dig om. Detta kommer att vara till stor hjälp i hur du kommer att hantera smärtan och starta läkningsprocessen. Tillåt inte dig själv att lida medan du försöker få dina känslor för, gå ut och njuta av dig själv och arbeta på läkning istället för att bli stressad, överväldigad eller deprimerad av din bryta upp. Även om du kanske tycker att detta är slutet på världen, kanske du upptäcker att det är början på den första dagen av resten av ditt liv. Tid är en stor healer så fokusera på de bra delarna av ditt liv.