du kan få ditt ex tillbaka även om du är den enda som försöker – här är varför

Försöker du få ditt ex tillbaka efter bryta upp? Är du den enda som försöker? Om ja, oroa dig inte!

Även om du är den enda som försöker, är possilbe det ändå att få ditt ex tillbaka. Varför? För en huvudsakliga anledningen. Ditt ex har fortfarande känslor för dig. Detta gäller särskilt om ni båda har varit tillsammans i ett år eller mer. Ju längre ni båda har varit tillsammans, desto starkare känslor, särskilt om ni båda har delat så många glada minnen tillsammans.

Ja, det stämmer. Det är mycket troligt att ditt ex fortfarande har känslor för dig. Du kanske tycker att det är svårt att tro och ännu svårare att acceptera det faktum att ditt ex fortfarande gillar dig. Ja detta är förståeligt. I slutändan, om ditt ex fortfarande älskar dig, varför han / hon bryter upp med dig i första hand.

Tja, det finns en hel mängd möjliga anledningar till varför ditt ex beslutat att bryta upp med dig. I kan bero på ett ögonblick av impuls under en uppvärmd argument. Det kan bero på att du försummar henne. Det kan bero på att du tjata för mycket på honom. Det finns många möjliga orsaker, men vi kommer inte att fokusera på dem i den här artikeln.

Vad vi kommer att fokusera på är de känslor som ditt ex fortfarande har för dig.

Detta är något som många av oss inte förstår. Varför bryta upp när känslorna finns kvar? Nåväl, detta eftersom under bryta upp, har de känslorna trängts ut av förbittring över ditt ex. Vid tidpunkten för att bryta upp, inte ditt ex inte ens inser att det finns en del av honom / henne som fortfarande har känslor för dig.

Så, är nyckeln till att vinna ditt ex tillbaka för att väcka denna känsla igen. Det bästa sättet är att skära av all kontakt med ditt ex för närvarande för ungefär en månad. När han / hon insåg att du inte kontaktar dem längre, kommer de att börja sakna dig och undrar vad du har gjort. Förr eller senare, är den känslan kommer att dyka upp igen.