en hälsosam tips för att komma över uppbrottet smärta och vinna tillbaka ditt ex

Tiden direkt efter ett uppbrott kan vara ganska grov … depressionen från att vara ensam så plötsligt kan få folk att göra en massa ohälsosamma val. Oavsett vad du planerar att göra om din situation, bör du undvika definitivt de självdestruktiva sätt att hantera uppbrottet smärta och istället söka efter konstruktiva, hälsosamma sätt att läka ont.

En sak som jag stöder bortom alla andra som en sund och konstruktiv lösning på upplösning smärta är att starta ett seriöst träningsprogram. Du behöver inte gå in i OS-träning, men regelbunden motion är bra för kropp och själ. Även om du redan är i ganska bra form, kan varje person på denna planet (även Hollywood filmstjärnor) gynnas av en bra workout plan.

Ansluta till ett gym är ett bra sätt att motivera dig själv att fortsätta din träning, men hur många av oss har tio gymmedlemskap vi inte någonsin använda? Om du har råd med det, föreslår jag att hyra en personlig tränare. De flesta av oss har inte motivation att tvinga oss att träna regelbundet, speciellt när vi är deprimerade från ett uppbrott. Att ha någon där vars jobb det är att se till att du gör vad du borde vara en stor hjälp.

Du kanske inte behöver få den seriösa, men … egentligen allt detta kokar ner till är en hälsosam distraktion som tonar du upp lite och får dig att må bra om dig själv. Det kan vara allt du behöver för att bara jogga runt kvarteret ett par gånger varje dag, eller göra några varv i en offentlig pool eller sjö … det viktiga är att du håller dig aktiv.

Om du håller upp detta för hela månaden av någon kontakt med ditt ex som jag rekommenderar till alla bara av en upplösning, kan du känna dig laster bättre och ser ganska bra också. En månad är gott om tid att märka en skillnad, även om en mindre … och det kommer att imponera på ditt ex, så kommer hur bra du synbart känner.

Oavsett om du bara vill komma över uppbrottet smärta, eller vill hjälpa dina chanser att få ditt ex tillbaka, gör något sånt här själv är ett fantastiskt val. Kom dock ihåg, att bara ser bra ut inte kommer att få ditt ex tillbaka … du vill ha en övergripande plan för hur du ska göra det, gå in i detta blint kommer att få dåliga resultat oavsett hur mycket du ‘ har gjort i den månaden.

För mer friska, konstruktiva tips samt en beprövad plan som har hjälpt hundratals vinna tillbaka sina ex, kolla in The Magic of Making Up. Det finns massor av gratis information och även ett videoklipp par