en kvinnas guide för att göra upp hur du får din man tillbaka

Det värsta som har hänt och din relation har upphört. Om du verkligen vill att din man tillbaka, här är en kvinnas guide för att göra upp.

Den första och viktigaste steget är att erkänna vad som hände mellan er två. Oavsett vad orsaken var till uppbrottet, ni båda var fel. Om fusk var inblandad och han var den skyldige än du måste förstå att du inte ger honom vad han behövde. Och det är tvärtom också. Om du bedrog honom, var han inte uppfyller alla dina behov. Den sorgliga sanningen är att felet ligger på båda axlarna.

När du har insett vad som hände för att orsaka upplösning, måste du förlåta och glömma. Det är inte alltid en lätt uppgift, men nödvändigt om du planerar på att få din man tillbaka. Sann förlåtelse innebär att släppa all ilska och aldrig ta upp det igen. Du kan inte låta det moln hänger över er relation. Om du inte kan åstadkomma detta, det finns lite att inget hopp om att någonsin laga relationen.

En annan sak du behöver göra är att om du var på fel, be om ursäkt och menar det. Halka tillbaka i dina gamla vanor och falla tillbaka i samma gamla mönster kommer aldrig att få din man tillbaka.

Tålamod är nyckeln. Få din man tillbaka kommer att ta del arbete, men man ska aldrig börja med att kalla honom hela tiden eller textning honom flera gånger om dagen. Lämna honom ifred och inte förfölja honom.

Om han inte börjar visa intresse för dig men inte på det sätt du hade hoppats, kan du behöva nöja sig med något mindre för tillfället. Han kanske bara vill vara vänner med dig istället för reigniting förhållandet eftersom han inte har kommit till den punkt att lita på dig ännu. Om så är fallet, kan han ha tid att lära känna dig igen och du måste ge honom det utrymmet. Om du vill ha honom tillbaka in i ditt liv, kommer du att acceptera vad han erbjuder just nu.

Om saker inte går din väg och han verkar inte ha samma intresse för dig, måste du veta när man ska sluta. Även om det är aldrig lätt, måste du flytta på. Ibland är det svårt att förlåta och om du inte kan få förlåtelse, då är det bäst att avsluta det nu och lära av sina misstag. Att bryta upp är aldrig lätt, men ibland är det det bästa. Kom alltid ihåg att din man är ute och väntar på dig att komma så ge aldrig upp att söka efter sann kärlek.