enkla hemligheten att göra ditt ex tillbaka ditt samtal

En av de svåraste delarna att få ditt ex tillbaka kan bara få honom att samarbeta med era ansträngningar för att få honom tillbaka. Vanligtvis det första hindret är bara att få honom att ringa upp dig och prata med dig, men detta kan lösas med lätthet.

Allt du behöver göra är att ta en liten lektion i den mänskliga naturen. Det finns två saker som kan anses vara mycket motiverande att haffa någons intresse, två saker som är noga med att ge dem den bogserbåt som får dem att komma till dig:

egenintresse och nyfikenhet.

Dessa är de två mest kraftfulla motiverande krafter annan människa kan anställa, och de är inte alltför svårt att räkna ut. Allt du behöver göra är att formulera ditt samtal så att det ger honom one-two punch för att väcka hans nyfikenhet och relatera direkt till honom.

Ett exempel på ett snabbt telefonsamtal utnyttjar dessa två begrepp är:

“Hej Brad, det är Megan. Jag ville bara berätta hur mycket jag uppskattar det du gjorde för mig. Kalla mig eftersom jag skulle verkligen vilja berätta personligen.”

Se hur det fungerar? Ett litet mysterium att peta på hans nyfikenhet, och en direkt relation till sitt egenintresse. Han kommer att vilja ringa dig för att ta reda på vad det var han gjorde för dig som har gjort dig så tacksamma. Det enkla, korta lilla telefonsamtal kommer att väcka hans intresse och han hittar det nästan omöjligt att motstå att ge dig ett samtal för att se vad som händer.

Men sluta! Du kan inte bara dra detta från ingenstans … finns det några riktlinjer och andra processer du behöver för att följa första, eller annars det kan faktiskt slå tillbaka. Det är verkligen inte så svårt att få din pojkvän tillbaka, men du måste göra lite forskning. Du kan komma igång genom att kolla in de fria videor och tips