få din ex-pojkvän tillbaka efter att han har gått vidare

Så ditt ex-pojkvän dejtar någon annan. Betyder det att det är över för er två? Inte nödvändigtvis. Som de säger, “Det är inte över förrän det är över”. Det kanske låter cheesy men det är helt sant i en värld av relationer. Om inte din ex-pojkvän berättar rakt i ansiktet att han inte ens gillar dig längre, ska du inte ge upp på att få honom tillbaka.

Men att få ditt ex tillbaka när han dejtar någon annan kräver lite strategi.

Den avgörande faktorn för att lyckas få din ex-pojkvän tillbaka efter att han har börjat dejta någon annan är att få honom att sakna dig. För att göra det måste du använda vissa psykologiska knep för att komma ut på toppen i slagsmål för ditt ex. Hej, är allt rättvist i kärlek och krig, eller hur? Så länge som ditt ex fortfarande inte är gift med henne, han är rättvist spel.

Låt mig dela med mig av vad jag har lärt mig genom mina egna erfarenheter i att vinna tillbaka min ex-pojkvän även efter att han började dejta någon annan. Om du vill ha en chans att vinna din fd pojkvän tillbaka, måste du överklaga till hans ego. Detta betyder inte falskt smicker eller uppmuntrande stolthet i honom. Det betyder att du måste hitta sätt att öka din ex-pojkvän känsla av självbild. Varje kille vill känna sig attraktiv, beundrad, framgångsrik, behövs och värderas. Därför, när du behöver råd om något, fråga din ex för hans åsikt. Ge honom tanken att du tror att han är smart och kunnig. Närhelst du behöver hjälp med något, fråga ditt ex om hjälp. Detta får honom att känna ville och värderas. När han gör något, berätta för honom vad ett bra jobb han gjorde. Komplettera och uppmuntra honom. Detta gör honom må bra. Få idén?

Om du gör detta mer än den andra kvinnan han dejtar, har du honom som en fisk på en krok.

Den andra saken du bör göra är att anställa några oskyldiga flirta med ditt ex, speciellt när den andra kvinnan är inte runt. När han tittar på dig, ge honom ett leende och returnera hans blick ur ögonvrån. Prata med ditt ex i sin kärlek språk, vare sig det fysiska beröring, kvalitetstid, ge gåvor, tjänande och uppmuntrande ord. Detta kommer att locka honom ännu mer för dig.

När du pratar med honom, uppfostra gånger tidigare när du hade en bra tid tillsammans. Minnas på skratt, det roliga och galna saker du gjorde som ett par. Detta kommer att göra honom längta efter sådana tider igen.

Dessa är alla tips till ditt ex att du fortfarande är tillgängliga och att ha dig är bättre än någon annan. Snart kommer han att vara tillbaka i dina armar där han hör hemma.