få din flickvän tillbaka – hur du får mitt ex flickvän tillbaka utan fel

Få din flickvän tillbaka kan vara mycket svårt om du håller på att göra de saker som du tycker du ska göra. Om du har svårt att få din flickvän tillbaka, är chansen att du har gjort några vanliga misstag. Vi kommer att diskutera den vanligaste nedan.

Chansen finns att du kanske redan har gjort misstaget nedan. För nu, oroa dig inte eftersom du kan fortfarande göra något för att vända situationen.

1) Att argumentera om att bryta upp – Ett stort misstag

Om din flickvän föreslog en bryta upp, är det rätt sak att göra för att komma överens med henne nådigt. Hon kan ge dig några lama skäl som du inte kunde godta, men för tillfället, bara acceptera det. Även om detta kan verka kontraproduktivt intuitivt för dig, det finns ett antal skäl till varför detta fungerar bättre än att försöka argumentera om att bryta upp.

Men för nu, låt oss tala om varför argumenterar inte fungerar. Först, låt oss definiera vad vi egentligen menade om att argumentera. Argumentera behöver inte bara innebär skrika åt varandra. Det kan också hänvisa till det du försöker tigga henne tillbaka, eller tala om för henne att du älskar henne och att hon får inte lämna dig.

När du försöker argumentera med henne, anses detta vara en form av behövande och desperat beteende. Och detta är viktigt, “Kvinnor gillar inte desperat och behövande killar!”

Så kan du varför det är en dålig idé att argumentera nu? Ju mer du försöker, desto mer behövande och desperat du blir och ju mer hon vill springa iväg.

Låt oss tala om varför du vill komma överens med bryta upp istället.

En anledning är att detta är något som hon aldrig förväntar sig av dig och det gör henne nyfiken. Nyfikenhet är något du behöver för att hålla hennes uppmärksamhet på dig.

Naturligtvis förväntar sig inte att få henne tillbaka omedelbart. Genom att komma överens med att bryta upp, du öppnar faktiskt dörren för dig själv, om du vill få henne tillbaka i en nära framtid.

Nästa skäl till varför du vill komma överens med de bryta upp är att visa att du inte är behövande och desperat. Du kan leva väldigt bra även utan henne. Det gör omedelbart dig mer attraktiv i hennes ögon, vilket gör det mycket lättare för dig att få din älskare tillbaka inom en snar framtid.