få ditt ex tillbaka – 3 saker du aldrig göra

Om du är mitt i en relation uppbrott, då är du förmodligen kämpar en mängd känslor. Det är mer så om du fortfarande är kär i ditt ex och vill få honom / henne tillbaka. Det är uppenbart att du är sårbar just nu, och i en hel del känslomässigt kaos. Så, kan du göra ett antal saker som är rena självmordet att din relation. För att undvika detta, här är en lista över saker som du absolut inte måste göra när du få tillbaka med ditt ex.

Förnekelse: Människor som har bara dela med sin partner kan finna sig i förnekelse. Åh, vet de att de har brutit upp, men de förstår inte den förändring som detta medför. Till exempel kan du inte längre plocka upp telefonen och ringa ditt ex. Inte heller kan du hemsöka sina favoritplatser eller ansluta sig till gemensamma vänner när du vet att ditt ex kommer att vara där också. Ge relationen en paus. Behåll en bit. Acceptera att du är på din egen och att både du och ditt ex behöver denna tid isär för att återhämta sig från trauma av uppbrottet.

Hämnas: För vissa är ett uppbrott en ursäkt för att straffa den andra personen. Så gör de kränkande samtal eller de försöker att stapla på skuld eller ens frysa sina ex när de möter dem. Detta är varken artig eller produktivt. I slutändan kommer du bara att skada dig själv. På andra änden av skalan finns de som vill göra upp i en kapplöpning. Stressa inte ens när du ser att ditt ex är lika ivriga som du att få tillbaka. Ge er en tid.

Grubbel: Nu när du är ute ur relationen, grubblande om det “kanske-har-föredettingar” kommer helt enkelt lämna dig frustrerad. Det är naturligt att du har extra tid på dina händer när du är på din egen. Använd denna tid produktivt. Prova på något nytt. Eller, gå upp för en klass. Tricket är att engagera sig i något som gör att du kan fly från ensamhet, smärta och frustration av att vara singel.

Om du vill att ditt ex tillbaka, måste du lägga upp strategier och planera för det. Ja, det är hårt arbete, men väl värt det. Kom ihåg, kommer de goda sakerna i livet inte gratis!

Om du kan ärligt säga till dig själv: “Jag vill komma tillbaka till mitt ex” och du är villig att göra en insats, spendera 3 minuter att läsa följande sida för att få några utmärkta psykologiska knep som kommer att få dig tillbaka med ditt ex snabbt .