få ditt ex tillbaka för alltid utan kämpar så much_

När du bestämmer dig för att en bryta upp var inte riktigt vad du ville ha, men det var något som var oundvikligt, då måste du veta hur du kan få ditt ex tillbaka i ditt liv för gott. Du vill inte ha dem tillbaka bara för ett par veckor eller bara för en helg av skoj. Du vill att de ska vara där oavsett vad för resten av ditt liv. Detta innebär att du behöver en plan. Här är tre saker som måste gå i varje plan för att få ett ex tillbaka in i ditt liv.

Ett. Tid och rum

Du kanske vill ha dem tillbaka just nu, men om det händer alltför snart att de inte kommer att stanna och du kommer bara att gå tillbaka på vägen för att bli sårad igen. Detta är inte vad du är ute efter så du måste ge dem utrymme att reda ut saker och det kommer att ta tid. Det är när man måste ha tålamod och vara mer av en vän för dem än något annat. Du kanske måste gå en hel månad utan mycket av någon kontakt, men vad är en månad jämfört med resten av ditt liv.

2. Arbeta på dig

När du vill få ditt ex tillbaka och du vill att de ska stanna för alltid, du måste visa dem att du inte är beroende helt på dem för lycka. Gå arbeta med sig själv genom att göra vissa saker du är intresserad av att göra och vara aktiv. Detta kommer också att hjälpa till att hålla ditt sinne av dem. Du kan spendera mer tid på gymmet, ta en klass av något slag, eller bara återuppväcka några av dina vänskapsband med människor du inte har spenderat mycket tid med på grund av all den tid du har spenderat med ditt ex innan de blev ditt ex.

Tre. Håll allt vardagligt

När det gäller planen för att få ditt ex tillbaka du måste förstå att casual är bättre för nu. De första månaderna av processen kommer att bli svårt, men du måste hålla den vänliga och avslappnade. Gör ingenting som inte har ett slut eller inte är på en offentlig plats. Du vill behålla den fysiska delen av relationen till ett absolut minimum. Det sista du vill bli är den garanterade sängvisit att vissa exes blir. Detta skulle inte hjälpa dig mot ditt mål att få ditt ex tillbaka för alltid.