få ditt ex tillbaka genom att öka din sociala värde

Dumpas av ditt ex känns suger. Det är säkert. Men varför känner du dig så när personen du älskar svikit dig? I själva verket, hur vi känner efter ett uppbrott är beroende av hur vi i sådana ärenden.

När vi dumpas, känner vi ibland förlorade och tom inuti. Det beror på att vi är beroende av för mycket på våra ex-partners för känslomässigt stöd som är dåligt för en relation.

När vi blir alltför beroende av din partner, i det ögonblicket, kommer dina sociala värden minskar och så småningom kommer det att komma till ett slut. Att vara i en relation handlar om att hålla dessa sociala värden balanserad.

Fundera på det en stund. Har du någonsin ett ögonblick när människor runt omkring dig beror på dig för mycket? Hur känner du om det? Mer eller mindre detta kommer att påverka din bedömning om den personen, tycker du inte det?

Kanske, att vara beroende av en annan gång på en tid är okej, men inte för mycket. Så, hur skulle denna sociala värde ta dig tillbaka med din fd partner?

Förstå detta, du nu dumpas av ditt ex, ditt sociala värde för honom eller henne avdunstar. Med andra ord, har du inget socialt värde till ditt ex alls. För att vinna ditt ex tillbaka i ditt liv, måste du först återställa detta värde. Så hur gör du det här?

För det första, arbeta för att återställa din självkänsla. Om du inte är en utåtriktad person, låtsas att du är. När allt var vi människor alla skapade som sociala varelser. Det enklaste sättet att förklara ett högt socialt värde är populariteten index.

Hur populär är du i folkmassan omkring dig? Om du inte är populär nog, få fler uppmärksamhet genom att göra en del positiva saker. Detta kommer att locka människor runt omkring dig, och gör din sociala värden ökar.

Ibland är det väldigt svårt att vinna ditt ex tillbaka efter ett uppehåll på. Din relation med ditt ex kan ha varit ansträngda eftersom han lurat på dig. Finns det något sätt att fånga en otrogen partner? I själva verket kan du spionera på hans mobiltelefon-användning.