få ditt ex tillbaka – ska jag göra det här

Kanske har du precis gjort slut med ditt ex och mår extremt upprörd nu. Kanske önskar du hur du får ditt ex tillbaka, men är ganska osäker på vad du bör verkligen göra.

Tja, det behöver inte vara så. Oavsett vem som initierade bryta upp, det är ett faktum att du bör veta. Göra vissa saker kommer att förbättra dina chanser att få ditt ex tillbaka. Och naturligtvis finns det också saker, när du är klar, kan förstöra dina chanser att få ditt ex tillbaka.

Så, innan du vidtar någon åtgärd för att få ditt ex tillbaka, är det förmodligen en bra idé att fråga dig själv, “Ska jag göra det här?”

Tja, är en av de bästa sätten att undvika att göra misstag för att veta vad dessa misstag är. Många människor tenderar att göra vissa misstag när de försöker få sin ex tillbaka. Så, är detta verkligen något du vill vara medveten om.

Genom att minska antalet misstag du gör, kommer dina chanser att få ditt ex tillbaka är så mycket högre. Låt oss titta på några av de vanligaste.

1) argumenterar med ditt ex över bryta upp

Kanske ditt ex är den som tagit initiativet till bryta upp. Och ditt ex ger du förmodligen en anledning eller två, varför han / hon har kommit till detta beslut. Detta är i själva verket en relativt vanligt scenario.

Troligtvis, motiveringen är svaga skäl och inte göra någon mening alls. Så, är du naturlig reaktion att argumentera med ditt ex om det. Men detta kommer inte att fungera. Poängen här är att detta är inte en debatt.

Seger i argumentet kommer inte att hjälpa dig att få ditt ex tillbaka. Du är verkligen mycket bättre med att hålla med att bryta upp. Jag vet att det verkar föga intuitivt, men det finns en anledning till att komma överens med att bryta upp, som ni kommer att få reda på senare.

2) ringa ditt ex och om igen

Ett annat vanligt misstag som görs av människor som försöker vinna sin ex tillbaka. Detta är något som du kommer att vilja undvika. Genom att ringa ditt ex för många gånger, vet du vad budskapet skickar du honom / henne?

Du är i grunden berättar för honom / henne att du verkligen är desperat och behöver för att få honom / henne tillbaka nu. Gör inte det. Det kommer bara förstöra dina chanser att få tillbaka med din pojkvän eller flickvän. Ibland kan det bli ännu värre. Ni fritt kan även lägga på luren. Detta är verkligen inte vad du vill.