få ditt ex tillbaka – vill göra honom tigga

Vill du veta hemligheten till att få ditt ex tillbaka? Önskar du att du kunde göra honom tigga dig tillbaka och gråter för dig att älska honom igen? Den enkla sanningen är att om du vet vad du ska göra och vad man inte ska göra att du kan åstadkomma detta ganska lätt och har ditt ex ber dig att ta honom tillbaka.

De flesta kvinnor tycker att för att få sin man tillbaka de bör prata igenom sina problem och ta itu med eventuella problem som ledde till uppbrottet. Efter allt, när alla frågor är lösta och alla problem som han kan ha haft med förhållandet behandlas han kommer överens om att komma tillbaka, eller hur?

Tyvärr, män don? T verkligen fungerar på detta sätt. Så logiskt eftersom de flesta män verkar de oftast drivs av känslor och känslor även om de aldrig kommer att erkänna det. Detta beror på att en människa, är aos känslor begravda djupt inne och fäst vid sin instinkt snarare än hans hjärta. Ja, de arbetar på samma sätt och man kan bli väldigt känslomässigt och känslomässigt motiverad om du vet vad du ska göra. Men är du säker på att du vet hur man motiverar honom känslomässigt? Vad kan fungera för kvinnor kanske inte fungerar för en kille. Egentligen kan jag garantera att det som fungerar för kvinnor vann? T arbete på ditt ex.

Där kan du bli rörd av minnen från den tid du delade tillsammans, den kärlek som du delade och de känslor som fortfarande finns i ditt hjärta för din man. En man har en kuslig förmåga att stänga av allt och bygga en mur runt sitt hjärta, som ni säkert vet. Det är därför det är viktigt att veta hur en människa fungerar känslomässigt innan man går vidare med eventuella planer på att få tillbaka honom och varför spela med en man, är AOS unika känslor alltid effektivare än att göra vad du kanske tror fungerar.

Jag har sett första hand vad som händer när du vet vad du ska säga och göra för att motivera en människa känslomässigt och en kille som en gång hävdade att hata en kvinna kan förvandlas till en sniveling massa snor i en mycket kort tid om du träffar rätt emotionella heta knappar. En kille som påstod att han aldrig egentligen älskat en viss tjej kan bli så bedrövad att det faktiskt är lite oroande att se och patetiskt minst sagt.

Det fina med att spela på ditt ex, AOS känslor och emotionella heta knappar är att han har väldigt liten kontroll över hans reaktion. Män är faktiskt svårt kabelansluten att reagera på ett visst sätt när du presenteras med en viss situation resultatet är ganska förutsägbar. Det finns ingen tanke eller anledning till hur de reagerar så du don? T verkligen behöver oroa sig om känslomässiga taktik fungerar på din man.