få henne tillbaka efter ett uppbrott – 3 steg för att få det att hända för you_

Så, har du och din flickvän hade ett uppbrott, och nu är du försöker lista ut saker och utveckla en plan för att få henne tillbaka. Tja, kan tiden direkt efter ett uppbrott är ganska volatil, och om du inte gör saker på rätt sätt, då kan du hamna förlora henne för gott. Inga fler fredagskvällarna med din flickvän, inga fler nätter fyllda med passion med henne. Du vill inte ta chansen att det händer, gör du?

Här är tre tips som ska hjälpa dig att få din flickvän tillbaka efter att bryta upp:

Ett. Låt dig svalna.

Känslor tenderar att köra glödhet efter ett uppbrott, speciellt om det kom efter ett stort argument, så måste du se till att du låter dem svalna. Att försöka vinna tillbaka din flickvän när dina känslor är alla ur smäll rekommenderas inte på något sätt. Så många killar förstöra detta och när det händer, blir risken att förlora henne för gott REAL.

2. Var redo att sopa henne utanför hennes fötter.

Romantik är ett bra sätt att dra henne tillbaka, så var beredd på att sopa bort henne hennes fötter. Det finns en fin linje som du behöver för att trampa bra här, men. du inte vill blanda upp att vara romantisk med att vara behövande för din fd flickvän. Den minsta skillnaden kan vara vad som kommer att driva henne ifrån dig för gott. Vara romantisk innebär att du behöver för att få tillbaka sin attraktion för dig. Det betyder inte att du måste agera som en barnlek eller spendera en massa deg försöker uppvakta henne tillbaka.

Tre. Dra henne tillbaka med ett systematiskt tillvägagångssätt.

När du försöker göra slumpmässiga små handlingar för att få henne tillbaka, resultatet är oftast i bästa prickig. En minut kommer det att verka som om hon är på väg tillbaka, och nästa, kommer det verkar ganska hopplöst. När du har ett systematiskt tillvägagångssätt för att få din flickvän tillbaka, då kan du bli av med allt detta spottiness. Du kan få din flickvän tillbaka och tryggt veta att det kommer att fungera!