få min pojkvän tillbaka – jag vill bli ihop med mitt ex

“Jag vill bli ihop med mitt ex. Jag verkligen vill få min kille tillbaka. Tyvärr är han ignorerar mig. Vad ska jag göra? Hur kan jag få min pojkvän tillbaka?”

Om du fortfarande bryr dig om din pojkvän och verkligen vill få honom tillbaka, kommer du förmodligen bli mycket bekymrad över ovanstående frågor.

I den här artikeln, låt oss diskutera hur du verkligen kan få din pojkvän tillbaka. Med det sagt, låt oss fortsätta vår diskussion.

Fråga: Hur kan jag få min pojkvän tillbaka?

svar:

Princip nr 1: Människor vill ha vad de inte kan ha.

Ja. Detta är en av de viktigaste principerna som du kommer att vilja veta. Vet den och använda den väl, och du kommer att placera dig i en bättre position för att få dig pojkvän tillbaka.

När människor inte kan ha något lätt, vill de oftast mer. Likaså när folk kan ha något lätt, vill de inte det så illa.

I själva verket kommer en massa människor åtminstone gjort några av dessa misstag precis efter en bryta upp.

1) Ringa ex pojkvän igen och igen
2) Textmeddelanden fram och tillbaka
3) Telling pojkvän hon älskar verkligen honom djupt
4) Tiggeri pojkvän att komma tillbaka
5) Kontakta pojkväns vänner och familjemedlemmar i ett försök att ta reda på det “riktiga” skäl för att bryta upp
6) Drunk uppringning eller druckit textmeddelanden

Om du märkt, alla dessa misstag bryter mot principen. De är alla tecken på panik. Det visar pojkvän att han lätt kan få sin flickvän tillbaka när som helst. Därför att han inte kommer att vara lika intresserade.

Vad händer om du redan har gjort alla dessa misstag? Tja, oroa dig inte. Det är verkligen inte ditt fel. Vi är alla benägna att misstag speciellt vid en så ansträngande tid. Den goda nyheten är att det alltid finns saker du kan göra för att vända situationen och göra det bättre.